[]

Şişecam ingilizce mülakat

Az önce aradılar ve sözlü - yazılı ingilizce mülakata gireceğimi söylediler. Benim ing seviyesi ortalarda,yani tipik konuşamama hastalığı var. Telefonda konuşurkende söyledim durumu haberleri var yani.

Daha önce şişecam ingilizce mülakatına giden arkadaşlar, neler soruluyor bi yardım edin ya :(


 
şişecam değil ama micheal page'in falan tipik sorularını paylaşayım;
girdikten sonra senden de aynı şekilde cevap belerim;
*iş tecrüben varsa; bir gününüzü anlatın/ofiste günlük rutin işleriniz neler?
*sorumluluk almanızı gerektirecek bir olay oldu mu
*çok acele birden fazla işiniz yığıldı, nasıl sıraya dizersiniz?
*neden bu pozisyona uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz?
  • jimjim  (12.02.14 14:13:49) 
bir otomotiv firması
*bana neden bu bölüm?
*ilerde ne yapmak istiyorsun? Hedefler?
*neden burada yaşamak istemiyorsun?
*şirket hakkında ne düşüyorsun
  • zeytinyaglicinseddi  (12.02.14 14:29:36) 
aşağıdaki sorulardan yola çıkarak sorulması muhtemel soruları listeleyin. sonra vereceğiniz cevapları ingilizce olarak bir kağıda yazın ve mülakat gününe kadar tekrar edin. kendi kendinize sesli olarak okursanız süper olur. ne kadar çok soru yazar, ne kadar tekrar ederseniz o kadar rahat ederseniz. hatta daha sonra anne-baba-sevgili ile prova da yapabilirsiniz.
çok mülakata girmiş ve bu yöntemi defalarca kere tekrarlamış biri konuşuyor.

  • yimirta  (12.02.14 15:06:47) 
(git: 659117)
(git: 720125)

  • japon askeri  (12.02.14 15:13:52) 
sirketi kesinlikle bilin, ürünleri ve iste hangi alanlarda calistigi. Daha sonra orada calismak istediginiz alan nedir? eger belirliyse bu alandaki calismaniz yoksa neden bu alan sorusuna hazir olun. ayrica kariyer hedefleri, bu alanin kariyer hedeflerinizde nerede kaldigi önemli


  • zeytinyaglicinseddi  (16.09.14 15:46:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.