[]

Sevgiliye hediye önerileri alınır!

Sayılı gün kaldı duyuru, yardım et!

30 yaş üstü erkek arkadaşıma sevgililer günü hediyesi olarak hangisini alayım ki ben şimdi???

a- Nem makinesi (gece ısıtıcı çalışınca uyurken rahatsız oluyor,nefes alamıyor, uykusu bölünüyor, faydalı ama antiromantik bi hediye sanki?)

b- Keyif tepsisi (hani otururken, yatarken falan kucağa almak için minderli tepsi, hep söyleyip duruyordu)

c- saten nevresim takımı (bunu da hep söylüyor alalım diye de pek bireysel bir hediye olmuyor sanki, ikimize almış gibi oluyor, iyi mi kötü mü bilemedim)

d- diğer, daha iyi bir fikriniz varsa, o da olur..

ipucu 1: yanına uzun zamandır istediği bir yemek kitabını bulup aldım. onun haricinde de gömlektir, kravattır klişe geldiğinden düşünmüyorum ama aklıma gelen başka bir şey de yok, duruyor kafa böyle zamanlarda.

ipucu 2: yılbaşında ikimizin fotoğraflarının olduğu devasa-insan boyu kadar bir çerçeve almıştım. varın gerisini siz düşünün..

Şimdiden pek çok teşekkür, hediye verenleriniz bol olsun!

 
a


  • kult ablasi  (11.02.14 22:51:02) 
striptiz direği.


  • madeleine elster  (11.02.14 22:59:04) 
saten nevresim takımı + victoria's secret'tan iç çamaşırı takımı + keyif tepsisi

nevresim takımını yatağa ser, iç çamaşırı takımını giyin, ona en güzel hediye olur zaten. sabah da tepside kahvaltı getir.

not: seksist ve anti-feminist gibi gözüküyor olabilir ama aslında ironik ve erkekleri aşağılayan bir hediye seçimi bu. çoğu erkeğin basit yaratıklar olduğunu gösteriyor bize. ha, basitlik mutluluktur, acı da kadınlar içindir zaten, ne de olsa çoğumuz komplike düşünüyoruz -iyi kalpli, şefkatli, annevari olanımız da aynııı, kötü kalpli, zengin koca safarisine çıkmaya meraklı, çıkarcı olanımız da aynı, biz daha komplikeyiz, allah da bizim belamızı böyle vermiş. erkek olsaydım lan keşke..

not: amacım beyleri de aşağılamak değil ama, dün bir erkek arkadaşımla konuşuyordum, kendisiyle ortak olarak bu fikre vardık: o da komplike bir adam, o yüzden kızlar yüzünden acı çekiyor. o yüzden çoğu erkek dedim. yani disclaimer'ımı da yayınlayayım. :)
  • pasp  (11.02.14 23:04:56 ~ 23:06:13) 
playstation 4 al ama kendi üstüne yaptır ayrılırsanız sende kalsın :)


  • masai mara  (12.02.14 10:08:18 ~ 10:09:59) 
nem makinası iyiymiş de soğuk üfleyeninden alın.


  • elma salyangozu  (12.02.14 10:34:19) 
nem makinesi alma.

c iyidir ama yanında tamamlayıcı bir kaç bir şey daha al.

hayırlı olsun, sevgili yapmışsın :)
  • [silinmiş]  (12.02.14 10:54:18) 
nem makinesi falan çok saçma. anneye anneler gününde mutfak eşyası almak gibi bişi. daha kişisel olabilir. bi de sonuçta 30 yaş üstüymüş. çıkıp o akşamı ve geceyi birlikte geçirseniz en güzel hediyedir bence.


  • balkanlardangelensogukhavadalgasi  (13.02.14 11:41:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.