[]

Tanıştırın beni uleynn

We chat , foursquare yok. Ortak arkadaş tanıyan eden yok ismi cismi yok facesini twitterinide bulamıyoruz. Tek bildiği fakültesi , bölümünü bilmiyorum.Genelde 3-4 kız takılıyolar masasına oturma gibi bir şansımda olmuyor.

Bakış bakış nereye kadar nasıl tanışıcam ben bu kızla ?

Ekşi duyuru çözer dedim artık son çare.

 
bakınca bakıyor mu? meyilli mi yani? (amelie mode on)


  • namus ninjası  (11.02.14 12:49:57) 
kızlardan birisini kıstır bi köşede, niyetini söyle, ben gelince üçünüz işiniz var diye çıkın, bişey denicem de.


  • [silinmiş]  (11.02.14 13:03:14) 
"bulamıyorsunuz".
kaç kişi arıyorsunuz ki kanka? sürü halinde mi geziyorsunuz siz de? senin şürekan kızları sürü haline gelmeye zorlayan predatörlerden mi oluşuyor? aslan taktiği yapın. ceylanları dağıtın, karambolde sen de seninkine yabış.

  • namus ninjası  (11.02.14 13:13:13) 
Onunla beraber aynı masaya oturan kızlardan foursquare kullanan muhakkak vardır. Önce o kızlardan birinin isimini cismini bulun; sonra o bulduğunuz kızın facebook'undan ilerleyin. Tek tek fotoğraflara yorum yapan, fotoğrafları beğenen bütün kızlara bakın; içlerinde esas kızı da bulursunuz.

Karışık gibi gözüküyor ama bu yola baş koyduysanız kolay :p

Başarılar :D
  • pandispanya  (11.02.14 13:25:30) 
pandispanya, stalker'lik benden sorulur diyorsun :)

soruya cevap: pandispanya +1
  • [silinmiş]  (11.02.14 13:35:43 ~ 13:36:02) 
@namus ninjası
bakıyor meyilli
@pandispanya zekalı bir arkadaşa benziyorsun , dediğini denedim ama arkadaşlarından bulamadım foursquare yok :).
  • zlatanibrahimovic11  (11.02.14 13:36:07) 
kız bakıyorsa çay alırken bile zarf atılır aslında. kaşla göz arasında. çay da mı içmiyor bu kız?


  • namus ninjası  (11.02.14 13:46:22) 
Stolkırız ezelden, kaçan kurtulamaz elimizden :p Valla 2014 senesinde yanyana oturan 3 kızdan en az birisinin foursquare/instagram cart curt kullanamama ihtimalinin olduğu bi dünya hayal edemiyorum :D

Kızlardan hoşlanmadığın bi tanesiyle bi şekilde arkadaşça tanışarak başlamalısın. Bence esas kızdan başlama. Bi de kızların arasında rekabet yarat :p ama seçtiğin o kıza tamamen arkadaşça yaklaş yani. Diğerlerine olan tavrın belirsiz olsun. Gruba girdikten bi süre sonra hoşlandığın kızla devam edersin. Bu arada feysbukunu da bulup bi sevgilisi olup olmadığını da öğrenebilirsin.

Ek bilgi: O sosyal aplikasyonların hiçbirini kullanmıyosa, sevgilisi olma ihtimali de artıyo bence ayrıca. O yüzden direkt kıza yazma.
  • pandispanya  (11.02.14 14:06:00) 
yahu sizden biri son zamanlardaki herhangi bir şey için imza toplasın anketör gibi mail ve telefon numarasıda alın olsun bitsin bundan kolay ne var, ondan sonra ver yansın.


  • calinmayi bekleyen kapi ziliyim  (11.02.14 15:10:13) 
@namus ninjası
çay içiyor kız. en son çay almaya gittiğinde peşinden gittim ben de çay aldım. hafif sırıtarak aldı gitti.

@pandispanya kızın arkadaşlarında ve kendinde o programlar yok demek ki varsa da görücez zaten hergün bakıyorum.

we chati foursquaresi yoksa sevgilisi vardır demek değil benim ve çoğu arkadaşımın yoktu calıstırmayan telefonlar falan var kızın telefonu cok yeni bir telefon değildi.

bu senin planın zor ve uzun bi plan çok riskli. 10 pas yapıp gol atmayalım 3 pas yapıp barçalayalım. :D
  • zlatanibrahimovic11  (11.02.14 15:38:34) 
"kızla nası tanışılır" konulu yığınla yazı var duyuruda. onlardan esinlen.
olmadı çay aldığı sırada sen de git çay al ve "merhaba, tanışalım mı?" de.
tırsma. o da insan. en fazla "uff snnn b slk" der.
  • nax  (11.02.14 15:56:30 ~ 15:56:49) 
çakmak iste


  • madeleine elster  (11.02.14 22:40:10) 
3-4 kız takılsın karşim nolcak ki. alırsın kahveleri müsade var mı oturabilir miyim dersin. ayıplancak bi hareket değil bence.


  • balkanlardangelensogukhavadalgasi  (13.02.14 11:43:32) 
@balkanlardangelensogukhavadalgasi+1
veya;
Yahu İbra kardeş, sene 2014. Madem yenge adayı [:)] çay alıyor ve fırsat var, git sen de çayını al ve insan gibi tanışmak istiyorum sizinle de olsun bitsin.
Hele ki zaten meyil var demişsin, o an çayları birlikte içersiniz ayrı bir yere oturup. Bence senin kurguda ve cesaretsizliğinde ters bir şey var!
O kadar tırsma, dediğimi yap olsun bitsin be kardeşim.
  • gece lampulu  (13.02.14 11:50:14 ~ 11:51:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.