ne için tatil yapacağına da bağlı
kemer ruslar tarafından kuşatılmış durumda.
alanya genelde hollanda danimarka isviçre çalışıyor, alman ve rus sayısı az
kapı fiyatları sürekli değişir o yüzden fiyatı yaz demek olmuyor. erken rezervasyon yaptırırsan yaklaşık olarak %30 luk bir indirim alabilirsin. ama az kalmış bu durumda bir otelden fiyat almak istersen cart diye geçirirler walk in fiyatını.
yemek konusuna gelirsek; otellerde en fazla cırcır görülen bölge alanya. genelde isimsiz markalarla çalışıp costu düşük tutarlar. bir haftada cırcır olmak bana koymaz diye düşünürsen alanya'ya git çünkü kemer ile aradaki fiyat varkı nerden baksan kişi başı 10-15 hatta 20 euro kadar oynayabilir.
kemer'i seçeceksen yeni yapılmış otelelre gitmende fayda var, yeni açıldıkları için hem isim yapmak adına hem de bakın biz ne kadar kaliteliyiz demek adına fiyatları hem çok uygun olur hem de ne yiyip içtiğinin tadına varabilirsin. sonuçta sıcak abi zaten ortalık, karpuz peynire talim ediyorsun genelde. her otelde illaki pide - gözleme var onla da birşey bulamazsan karnını doyurursun.
son söyleyebileceğim; rezervasyonunu acenta üzerinden yaptır. acenta kanalıyla olursa hem peşin fiyatına taksit yaparlar, hem gdiş gelişin bedava olur, hem de herhangi bir sebeple oteli beğenmediysen müracaat edebileceğin bir şirket bulursun. başka bir otele kaydırılmanı isteyebilirsin ( makul bir sebebin varsa )
bana soracak olursan ( otelci olarak ) benim yapacağım pansiyona yada bir aparta gitmek olur. otellerden nefret ediyorum, aynı animasyın, hergün aynı aktivite sıkıyor insanı. sessiz sakin bir yer bul, parası da az. zaten bu tip yerler b&b çalışır, e öğlen de denizdir hededir derken yemeye fırsatın olmaz, akşam da nereye gitmek istersen orada yersin.
gece disco da içerim bu yüzden a.i. de kalmak istiyorum dersen, otele mutlaka sor çünkü baı oteller a.i. altında bazı içkileri ücretli olarak satar ( importları ) misal saat 2 den sonra içki ücretli diyebilirler ( bira - su - cola farketmez )
divit can garden demiş, side de çok temiz ve güzel bir yerdir. merkezde üstelik öyle bir yer düşünüyorsan yine side de palmiye yi önerebilirim.
son söz: acenta kanalıyla git.
0