[]

nasıl olmuş volume 3

Filmimiz saray bestekarı Solieri'nin yeni yarattığı bestelerin ezgileriyle kadınları baştan çıkaracağını ve şehevi hislerini açığa çıkartacağını söyleyip Kontes Carlotta'nın huzuruna çıkar. Kontes buyurun üstat yeni bestenizi çalın der. Bestekar Sollieri piyano çalmaya başlar Kontes Carlotta kabir azabı çeker gibi sıkılır ve içinden içim şişti der. Birdenbire başka bir müzik sesi kontes şehvet duygularını su yüzüne çıkartır. Kontes nağmeleriniz dediğiniz gibi varmış beni hazdan haza sürükledi der. Bunun üzerine Solieri sayın kontes şu anda piyano çalmıyorum der. Şaşıran Kontes Carlotta o zaman bu sesler nereden geliyor der ve sesin kaynağına giderler. Ses Kontesin yeğeni Lucy'nin odasında geldiğini öğreniriz Lucy şehevi müziğin etkisiyle kendisini tatmin ederken teyzesine hocam musikisiyle içime işliyor der. Kontes Carlotta kabalığımı affedin sizi tanıştırmadım yeğenim Luccy'nin musiki hocası Amadeus Mozart bu da sarayın bestekarı Solieri deyince ayağa kalkan Mozart sizin methinizi çok duydum sizin gibi saygın bir üstadın yanında çalmak en büyük hayalimdir der. Bunun üzerine Solieri berhudar ol delikanlı der. Lucy lütfen Kutsi melodilerinizle ruhumu okşamaya devam edin der. Mozart tekrardan piyanonun başına oturur çalmaya başlar ve zevke gelen iki kadın soyunmaya başlarlar. Bir süre Lucy ve Kontes Carlotta Mozart ve Solieri ile beraber olur

nasıl olmuş


 
olmamış. ayrıca salieri.


  • tepedeki psychedelic adam  (11.02.14 00:00:39) 
... huzuruna cikmasiyla baslar.
Kontes "buyurun..." der.
... calmaya baslar, Kontes ...
Muzik sesi Kontes'in sehvet...
"nağmeleriniz dediğiniz KADAR gibi varmış "...
Solieri "sayın kontes şu anda piyano çalmıyorum" der
SesIN Kontesin yeğeni Lucy'nin odasındaN...

vs vs.
cumle dusuklukleri var.
konusmalari tirnak icinde belirtmek iyi olabilir.
Kontes ya hep buyuk harfle ya hep kucuk harfle baslasin.
iki cumlenin sonunda nokta yok.

vay anasini mozarta bak sen...
  • nicki martin  (11.02.14 00:01:19) 
Bi paragraflara ayır bi bişey yap.
Eğer aklındaki bi kurguyu değerlendirmemizi istiyorsan genel hatlarıyla anlat hikayeyi. Önemsiz replikleri yazma (örn. "affedin sizi tanıştırmadım" ile başlayan replik).

Yok ben bütün bi hikayeyi yazıyorum diyorsan ya paragrafları biraz açıp cümleleri rahatlat (anlatman için sana 1 dakika vermişler gibi kopuk kopuk anlatma) ya da cümlelerini geliştir ve bağlaçlar kullanarak akıcılık kazan.

Yazdığın konu hakkında çok değilse bile biraz araştırma yap, hakim olmaya çalış hikayeye.
En önemlisi de kitap oku. Çok oku.
  • tembel  (11.02.14 04:01:22 ~ 04:09:12) 
bu filmi seyreder misiniz


  • Sandman  (11.02.14 11:35:11) 
eger filmi izleyecek olsam, karakterlerin arasinda gecen konusmalara kadar spoiler veren bir ozet okumam.

ben sizin bu hobinizin desteklenmesi gerektigini dusunuyorum ama cok detayli ve uzun yazarak okuyucuyu boguyorsunuz. kimse izlemedigi bir filmin bu kadar ayrintili bir ozetini okumaz.

belki sitenizde iki farkli konsept yaratabilirsiniz. izlemek isteyenler icin vurucu, ilgi cekici, spoiler vermeyen bir ozetle ana konuyu verir, izlemis ama nasildi diye hatirmlamak isteyenler icin detayli bir ozet. ucuncu bir oneri olarak da filmlerden kitap yapabilirsiniz. kitaplardan film oluyor da tam tersi niye olmasin. ama okuyucu baglamak icin cumleleriniz uzerinde calismalisiniz.
  • nicki martin  (11.02.14 13:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.