[]

istanbul ve metrobüs

Merhaba,bu yaz kuzenime İstanbul'dan ev tutacağız.Ben pek iyi bilmediğim için size sormak istedim.Kuzenim Acıbadem'de oturacak.Bir arkadaşının ise okulu Mecidiyeköy'de.Sormak istediğim bu çocuklar aynı evde kalsalar,arkadaşı her gün Mecidiyeköy'e gidebilir mi ? Nasıl olur ? Metrobüs mü kullanır ? İnternetten baktığımda iett 34A CEVİZLİBAĞ – SÖĞÜTLÜÇEŞME hattını buldum ama dediğim gibi pek bilmiyorum İstanbul'u..




 
ev acıbadem metrobüs durağına, okul mecidiyeköy metrobüs durağına yakınsa gayet rahat gider gelir. trafiksiz, 20 dk. metrobüs bazen çileye döneyebiliyor, onlar için yapılabilecek pek bir şey yok. tek vesait olursa pek sorun olmaz.

bu şartlar yoksa, 2-3 araca binecekse sıkıntılı. hem trafik açısından, hem de metrobüs çilesinden inip, tekrar trafiğe takılmak falan. evin konumu önemli yani. okul hangisiydi?
  • lord esseginziki  (10.02.14 19:26:54 ~ 19:27:29) 
Haliç Üni. mecidiyeköy kampüsü


  • rndxco  (10.02.14 19:28:20) 
ev metrobüs acıbadem durağına ya da acıbadem dörtyola yakınsa rahat olur. Acıbadem dörtyoldan söğütlüçeşme metrobüs 8-9 dakika yürüyerek. Hem ilk durak olacağı için oturarak da gidebilir.
Anlayacağınız Acıbadem büyük bir yer, daha nokta atış lazım.

  • whoosie  (10.02.14 19:32:38) 
Ev daha tutulmadı.Eğer ikisine de oluru varsa evi uygun bir yerden buluruz


  • rndxco  (10.02.14 19:33:46) 
haliç'in mecidiyeköy kampüsüne, mecidiyeköy metrobüs durağı 5 dakika uzaklıkta yürüyerek.

eğer acıbadem metrobüs durağına da yakınsa oldukça iyi olur bence.
  • brad pitt  (10.02.14 19:35:17) 
ev daha tutulmadıysa ben dörtyol tarafını tavsiye ederim, daha nezihtir ve kadıköy'e daha yakındır. Dediğim gibi metrobüs ilk durağa da maks 10 dakika, marmaray ve metroya da 4 dakika falan. Tabii kiralar da daha yüksektir.


  • whoosie  (10.02.14 19:44:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.