[]

Tweetlerimin İlgi Görmemesi

1000'den fazla takipçim var. Eğlenceli ve sarkastik yazıyorum. Yani gerçek hayatta kaç kişiden böyle olduğunu duydum. Sık da yazarım. Ama tweetlerim bence yeterince ilgi görmüyor. Yani max. 2 RT, 4 FAV filan. Neden ilgi görmüyorum sizce rkadaşlar?




 
gerçekten "eğlenceli ve sarkastik" yazıyor musunuz, objektif olarak değerlendirmek ve sorgulamak lazım.


  • swallowed arsenic  (10.02.14 15:12:49) 
Dediğim gibi bu çevremdeki insanlardan sık duyduğum bi laf ama Twitter'da karşılığını göremiyor maalesef.


  • theodor  (10.02.14 15:18:22) 
Çok eleştirel olacak ama, "ilgi çekmek için" yazdığından olabilir mi?


  • quaker  (10.02.14 15:22:38) 
Aslında ilgi çekmek için de yazmıyorum. Yani "hahaha, ne komik hemen paylaşın" tarzı bir şey yazmıyorum. Hep güncel durumlarla ilgili şeyler yazıyorum.


  • theodor  (10.02.14 15:24:43) 
şimdi gücenmece yok, bu 1000 kişi sizin de takip ettiğiniz 1000 kişi mi? ya da katakulli ile gelmiş 1000 kişi mi? öyleyse zaten onlar rt vb için yoklar. tek dertleri takipçi. takip edenlerin kalitesi çok önemli.


  • supergirl  (10.02.14 15:25:21) 
yok takipçi filan satın almadım tabi :)


  • theodor  (10.02.14 15:28:12) 
sizin eğlenceli ve sarkastik yazdığınız arkadaşlarınız söylemiş olmasın yani sırf kibarlık için. sizi tanıyan biri yüzünüze söylüyorsa pek dikkate almayın bence o sözleri.


  • kuzey li  (10.02.14 15:31:26) 
abi yok sıradan bi insanım ya. bu sorudakinin aksine twitter'ı filan çok günlük muhabbetlerimde kullanmıyorum. İnsanların durduk yerde söyledikleri şeyler bunlar.


  • theodor  (10.02.14 15:32:40) 
renas aslına bakarsan hayatımdaki en önemli 10 şey arasında değil. sadece olumlu yorumlar alıp, bunu rt'ye, fav'a dönüşmemesi ilginç geliyor.


  • theodor  (10.02.14 15:37:03) 
ya güzel bi kız olucaksın resmini koyucaksın ya da çok komik olacaksın


  • zokondor  (10.02.14 15:37:59) 
alınmaca, gücenmece yok; dertler aynı:

i.imgur.com

belki twitter, face, instagram gibi saçma şeyleri mantıklı bulamadığım için garip geldi bana sorunun. küçümsediğimden değil. yani sen nasıl "sarkastik" yazıyorsun, onu da anlamadım. ingilizce kelime, c harfleri k harfine dönüştürülmüş, doğan görünümlü şahin olmuş. bence bir şeyi ilgi görmek için yapmazsan o şey ilgi görür. murphy kafası işte. zaten 140 karakterle kendini ne kadar ifade edebilirsin ki. kafamda deli sorular..
  • patr  (10.02.14 15:47:58) 
fenomenlerin cogu hatta buyuk bir kismi hatta hepsi daha onceden de bu mecralarda bulunan insanlar twitter olmasada bloglarda friendfeed vesayir gibi ortamlarda onceden taninmis ordan bir popilaritesi olan tipler. o yuzden göt yazdijlsrinda bile rtlenmesi seni sasirtmasin. onlar gibi olmak icin zaten seninde elinden tutacak bir arkadasin olmali. onun disinds takilci satin alarak ya da rt satin almada cikmis sanirim bu sekilde twitlerini daha cok kisinin okumasini saglayabilirsin. yani o bekledigin ilgi 1000 kisiyle olmaz. ayrica guzel kiz olmayla fenomen olmanin iliskisini kavrayamadim. ayrica bir kac arkadasim var takip rttigim hayvan gibi guzel. instagramda resimlerini sel gibi like aliyor ama twitterde guzeller diye degil 100+ 2-3 rt aldiklarini bile gormedim.


  • kutsalbok  (10.02.14 15:51:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.