[]

akıllı telefon.

hadi bana telefon bulalım?

baktıkça aklım karıştı.
işin içinden çıkamıyorum :/

şu an xperia ray kullanıyorum. güncelleme almadan önce programlar çok ağırdı, güncellemeden sonra rehber ve arama kısmı çok ağırlaştı. bir de dahili bellek dolu diyor, telefondan hiç bir videoyu izleyemiyorum. sanırım sadece 2 saniyelik kaydediyor. programların taşıyabildiklerimi sd karta taşıdım. cleaner prgramı kullanıyorum nafile...

şimdi
kamerası en az 8 mp, ön kamerası da olan (hatta epey iyi olan)
belleği ve dahili hafızası yüksek, hafıza kartına izin veren
mp3 dinleme için kalitesi yüksek

menüler ve programları arası geçişleri hızlı, kesinlikle takılmayan!!! (bıktım sürekli beklemekten ve yanlışlıkla parmağım değdiğinde sürekli abuk sabuk işlemler yapmaktan)

ekranı geniş, çok geniş ve bataryası dayanıklı

bir akıllı telefon arıyorum. android olması tercih sebebi.

bütçe maksimum 1000 ama 700-800ü geçmezse memnun olurum.

bunca yıllık sony ericsson kullanıcısıyım, 1,5 yılın sonunda ilk defa lanet ettim, xperia türevlerine bakmaya korkar oldum.

 
General Mobile Discovery.. Pişman olmazsın.


  • cunupkral  (10.02.14 14:08:04) 
bence gene sony al ama rami falan iyi olsun.. ion mesela


  • partizan  (10.02.14 14:13:50) 
s3 mini candır diyorum başka da bir şey demiyorum.


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (10.02.14 14:27:30) 
kararımı verdim, General Mobile Discovery 16 gb alıyorum.


  • balik kraker  (11.02.14 08:56:05) 
general mobile'ın teknik özelliklerine kanıp alma. general mobile dediğin casper, exper gibi bir marka. içine ucuz bir şekilde donanım yerleştirilmiş, dış kasa ve çevre birimleri berbat kalitede.


  • pain of liberation  (11.02.14 09:01:52) 
Bir samsung s3 ile kıyasladığımda ( ikisi de mevcut aktif olarak kullanıyorum)
o kadar da bariz bir kalite farkı yok. Kulaklığı samsungun kulaklığına göre dandik evet. Ama fiyat farkı ve stabilliği çok daha iyi.

  • cunupkral  (12.02.14 16:17:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.