[]

Internetten televizyon alacağım ama hafta içi evde yokum;

Bi akıl verir misiniz nasıl yapsam? Öyle sürekli evde duran komşum da yok ki ona gelse diyecem. İş yerime zaten söyleyemem koca led televizyonu, keza buradan nasıl götüreceğim eve onu servisle?

Siteyi aradım 'teslimat/kargo için tarih veremiyorsunuz' maalesef dediler. Nasıl çıkarım ben bu işin içinden?

Destekler ve fikirler için çok teşekkürler.

 
kargo şirketine gelse? sen de müsait olduğun bi zaman ordan alsan olmaz mı?


  • lionel andres  (10.02.14 12:18:46) 
apartman görevlisi varsa ona aldırtabilirsin. ya da kargo şubesinde kalır sende iş çıkışı alır gidersin


  • harhar  (10.02.14 12:19:09) 
teslimata çıktıklarında mail adresine "kargoya verildi" derler zaten. işten eve giderken uğrayıp alacaksın veya cumartesi de çalışıyor bir çok kargo firması, cumartesi tekrar getirmelerini rica edeceksin. başka bir çözüm şu anda aklıma gelmedi malesef =/


  • esek sipasi  (10.02.14 12:20:16) 
siparişi çarşamba gibi verirsin, aynı gün ya da sonraki gün verseler kargoya 2 günde gelse cuma gibi gelir. cuma evde olmazsın kargo seni arar, ctesi tekrar getirin pls dersin getirirler. 3-4 iş günü sanırım kargoda kalma süresi.

riske girmeyip kargo şirketini ara, durumu acıkla ben arayınac tekrar getirebilir misiniz de.
  • hjarteblod  (10.02.14 12:20:38) 
siparişi istediğin zaman ver. siparişi kargo firması ne zaman getirirse getirsin seni evde bulamadıkların da geri götüreceklerdir. kargo takipten bu durumu izleyebilirsin.

uyguladıkları prosedüre göre kargoyu 3-4 gün sürekli teslimata çıkaracaklardır. cumartesiyi bekleyebilir veya kargonun teslimat durumunu izleyip ona göre kargo şubesine bilgi verebilirsin cumartesi günü kargomu getirin evde olacağım diye.

kargon sorunsuz teslim edilecektir.
süreç boyunca kargonun durumunu firmanın izleme ekranından izlemeyi ihmal etme.
kargonun geleceği günü bildiğine göre televizyonun yetkili servisini arayıp garanti dışı kalmadan kurulumu gerçekleştirmek için talep de bulunabilirsin. onlarda 2-3 gün sonrayı vereceklerinden önceden arayıp günü belirlemen de fayda var.
  • xanthous  (10.02.14 12:25:49) 
senden başkası teslim almasın, kırılır bir kusur olur kargoda, farkedemezler itiraz edemezsin, şubeye gelsin orada iyice bak kutusunda hasar varmı, içinden şıngırtı falan geliyomu diye.


  • killerbee  (10.02.14 12:26:18) 
kosede bakkal cakkal, esnaf falan yok mu? adama rica etsen abi ben senin komsunum boyle boyle de. esnaf yardimci olur bence. tabii gorece buyuk esnafi degil de daha kucuk esnafa rica etmek lazim. hani trafigi yogun olmasin ki adamlarin senin cihazi alip koseye koyabilsin.


  • exlibris  (10.02.14 12:37:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.