[]

özel ders afişi

şimdi ben afiş asmayı dusunuyorum, asacagım yerler hakkında az cok fikrim var. ama afisi normal bir a4 kagıdına asıp numara yazmak degil de , gecerken insanların dikkatini cekecek sekilde hazırlamam cok mu abes kacar?

bi de kendi adıma site hazırladım, bunu da o afisin altına yazmam da herhalde mantıklı olur?

bi de son bi soru siyay beyaz degil de baska bir arka plan rengi dusunuyorum bu kırmızı olsa, kırmızı uzerine beyaz yazılar?

bunun dısında baska onerisi olan varsa dinleyebilirm?

branş matematik. yer ankara.

 
bişy farketmez aslında. "algıda seçicilik" dolayısıyla özellikle aramayan çoğu kimsenin (ben gibi gördüğü her yazı çiziyi refleksvari bi okuma eğilimi iiçinde olanlar hariç) dikkatini çekmeyecek.

afişin tasarımı yerine asacağın yerleri (eğer yapmadıysan) bunu göz ardı etmeden seç bence. yani "hedef kitle" ve onların görebileceği ya da özellikle onların bulunduğu bulunabileceği yerler.
  • dafaiss  (09.02.14 16:37:57) 
beyaz üzerine siyah çoğu zaman ilgi çekmezken sarı taban üzerine siyah yazılar dikkat çeker.
kırmızı üzeri beyaz yazıdaki sıkıntı; beyaz yazı zor okunur.

sonuç; sarı+siyah ikilisini öneririm.
  • nax  (09.02.14 16:52:00) 
Boşuna para harcamayın bence. Daha önceden bir öğretmen arkadaşım için böyle afişler yapıştırmıştık. Duraklardakiler zaten her gece temizleniyor. Onun dışındaki yerlerde de gelen geçen mi koparıyor çevre dersane çalışanları mı söküyor anlamadık. 1 günden fazla dayanan olmadı.

A4 daha mantıklı galiba. Hem sürekli yenilersin. Hem de samimi* bir hava oluşturur. Dış mihraklardan korur.

*: galeri7.uludagsozluk.com
  • nickini vermek istemeyen uye  (09.02.14 17:51:11) 
turuncu, çok daha kolay algılanır bir renk olup, daha dikkat çekici olacaktır... üstü siyah renk ve bold punto elbette..


  • jeanluc  (09.02.14 18:09:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.