[]

olimpiyatlari niye hep trt veriyor

kis olimpiyatlarini izliyorum ama spikerler teknik anlamda cok bilgisiz. adamin bilgisi "board demeyelim tahta onun adi" noktasindan ileri gitmiyor.
oncelikle neden trt degil de baska kanal vermiyor? (Eurosportum yok belki o da veriyordur) devlet kanallari ihaleye girmeden alabiliyorlar mi yayinlari?
ikincisi ise hayvan gibi vergi veriyoruz trt'ye, 1-2 tane bilgili adam alamiyorlar mi? Ya da bu adamlari biraz egitseler de sunduklari spor hakkinda bilgileri olsa?
sadece kis sporlari degil, atletizmde de ayni problem baska sporlarda da.

 
Londra Olimpiyatları'nda Caner Eler Eurosport'ta sunarken, gerek sunumu gerek bilgisi ile bilumum TRT spikerlerinin tozunu attırdı; süper keyif verdi izlerken. Şu an Eurosport'ta kim ne sunuyor, bilmiyorum. Atletizm'de 2000'lerin başındaki sunucu kimse, o da çok bilgili idi. O da biri yarışmadan önce tarihçesini sunardı. Londra Olimpiyatları'ndan beridir TRT'de doğru düzgün bir spor izlemedim. Geçende zaten bir buz pateni sansürü haberi de oldu: www.fanatik.com.tr
Sonra özür dilendi, vazgeçildi, "Yok, artık" denildi, yalanlandı. TRT, bilgili adam almayı geçtim, var olanı da bırakmak üzere gibi.

  • aychovsky  (09.02.14 14:42:27) 
3-4 saat önce eurosport'u izlerken spikerlerden biri biraz değindi konuya. "artık tek tek sporları bize veriyorlar toplu olanları başka kurum ve kuruluşlar alıyor" gibi bir şey söyledi. üstü kapalı olarak ihaleyi trt bize bırakmadı demeye getirdi bence. onu dinlerken benim de aklımdan geçti, trt'deki spikerler ile eurosport'taki spikerler(?) arasında dağlar kadar fark var. diyecek bir şey bulamıyorum, allahlarından bulsunlar.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (09.02.14 17:17:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.