[]

dudak çatlaması için krem(blistex lipstickler vs)

Merhaba

önceki açılan duyurularda blistex ve lipstickler önerilmiş.sorum ise şu bunlar sürüldüğünde dudaklar parlak görünüyor mu?özellikle blistex medplusu merak ediyorum.cevabınız evetse önerebilceğiniz parlatmayan lipstickler nelerdir?


 
sebamed çok başarılı tavsiye ederim. renksiz ve parlak değil.


  • aincrad  (09.02.14 01:47:05) 
blistex kullanıyorum ve bence dikkat çekici bir parlaklığı yok. hatta parlamıyor diyebilirim.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (09.02.14 01:55:25) 
önemli olan parlayıp parlamamasından ziyade(az sürersiniz parlamaz) sizin için doğru olanı bulmak. bazıları misal (nivea)ve uzun kullanımda neutrogena dudak soyulması yapıyor.

şimdi gittim sürdüm elimdekileri, parlaklık sırası şu şekilde:
neutrogena > blistex> vaseline(kahverengi kutulu olan)

ama vaseline ile blistex arasında az fark var. bu durumda blistex kullanınız, kullandırınız
  • kaymaktutmayansicaksut  (09.02.14 02:02:49) 
Blistex in nanelisi, chapstick original, nivea'nin hydro care'i ve bir sürü renkli nemlendiricim var. Bana kalırsa hepsi aynı. Nivea daha hafif, Blistex biraz daha yoğun ve hiçbiri parlamıyor. Chapstick ikisinin arası doku olarak, tabaka varmış gibi hissetmiyorsunuz. Dediğim gibi parlaklık açısından hiç fark yok. Siz dudaklarinizi nasıl hissetmek istiyorsanız onu seçin.


  • Lim5  (09.02.14 02:31:18) 
nivea hydro, blistex nane (klasik olan iste tüpte krem gibi olan), nivea med birsey vardi. ilkini hayvani tipili karli havalarda kullandim. blistexi zor kosullarda. digerini de günlük kullandim- bu siralamayla notlandirdim kullandigim bir suru sey arasindan en iyileri bu.

erkegim, parlak degillerdi benim kullandiklarim.
  • wiillii  (09.02.14 03:20:19) 
@karambol blistex medplus belli belirsiz parlıyo. ona parlama bile denemez bence. nivea'ya girme bi halta yaramıyo. medplus hem rahatlatıyo hem de dudak onu emiyo, yani bakım yapıyo.

bana sorarsan yves rocher'ninkiler de iyi ama onlar parlamaktan ziyade biraz beyazlatıyo. medplus alabilirsin gönül rahatlığıyla. kimse dudağı parlıyo adamın demez. o kadar az bi parlaklığı var, o da zaten 5-10 dkya kalmıyo.
  • septiklestiremediklerimizdenmisiniz  (09.02.14 03:32:04) 
nivea'nın erkekler için olanını kullanıyorum. ne parlatıyor ne de yapış yapış yapıyor. çogzel.

bi de loreal'in var.
  • ermanen  (09.02.14 04:20:19) 
blistexin tüp olanı mucizevidir


  • asuncion  (09.02.14 14:53:36) 
Blistex, Burt's Bees ve Lypsyl kullanıyorum. Blistex'in Medplus'ını seviyorum, dudağına Vicks sürmüşsün gibi. Diğerleri de dudağa bal sürmüşsün gibi. Hiçbiri parlaklık vermiyor. Ancak pürüssüzleştirmeye ve yumuşatmaya çalışıyorlar.


  • aychovsky  (09.02.14 15:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.