[]

Ak partili vicdanı?

Arkadaşlar bu ses kayıtları, yolsuzluklar, yasaklar, ayakkabı kutuları hakkında vs. akpyi destekleyen vatandaşlar ne düşünüyor?

Bileniniz var mı?


 
Hepsi komplo, darbe girişimi, yol yaptılar elhamdülillah. Ve benzeri şeyler.


  • pavlis  (09.02.14 00:42:22) 
ya sessizler
ya "yapsin bir sey olmaz"
ya "olabilir sanki digerleri cok mu iyi"
  • babamasoliimbananickaldirsin  (09.02.14 00:43:05) 
Bence bunlar ülkeden ümidi kesmeye tamamen yeter. Sizce?


  • cemlemikonusuyorsun  (09.02.14 00:44:11) 
daha kesmediyseniz kesmezsiniz artik bence :) gerci yok yeni seyler cikar goruruz illa ki


  • babamasoliimbananickaldirsin  (09.02.14 00:47:20) 
benim amcam onlardan. iletisimi kestim, en son gordugumde seker bayramiydi. herhalde yuzu kalmadi acip aramaya. zaten yerin dibine sokarim bi sey soylese.


  • bohr atom modeli  (09.02.14 00:53:36) 
Yolsuzluğun bu işin olmazsa olmazı olarak görüyorlar ki bir yerde haklılar. Öyle bir durum ki yapmayandan şüphe edecek insan. Yanlış mı yanlış. Olayın artılarına bakıyorlar.

Sürtünme kat sayısını sıfır kabul edersek; ülke gerçekten güçlü. Zamanında bir anayasa kitapçığıyla tarihinin en büyük krizlerinden birini yaşayan ülke 10 katı büyüklüğünde olan 17 Aralık operasyonundan ufak bir sarsıntı geçirdi. Tamam piyasa piç bir durumda ve dolarla Euro çok yüksek ancak o zamana göre hiçbir şey olmadı.

Baştan söyledim sürtünme katsayısını sıfır aldım. Bana şöyle pisler kakalar demeyin aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Sadece onların gözünden anlattım
  • iorveth  (09.02.14 01:02:42) 
Geleceğimiz çalınmadı mı?


  • cemlemikonusuyorsun  (09.02.14 01:03:58) 
bunlardan bırını gormustum gecen gun cevremde. bır arkadasımın arkadası.
bı lafı dondu bu ses kayıtlarının falan
adam hemen atladı "yav ben ıstesem acarım sunun ses kaydını yaparım bunla konustururum sahte onların hepsı hıkaye guclu turkıye'yı zayıflatmaya yonelık hareketler bunlar ortadoğu'da guclu bır turkıye ıstemıyo buyuk devletler bıdı bıdı"
bu zıhnıyettekı adamların cogu boyle. adamların beyınlerı erımıs artık analarını sıkseler sorun olmaz.
  • brkwashere  (09.02.14 01:07:17) 
Tam olarak soyle dusunuyorlar:

"Çalınan para benim param hem çalıyorsa hepsi çalıyor!! En azından bunlar(Akp) bi şeyler yapıyorlar ülkeye..." vs vs.

Of. Nato mermer, nato kafa.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (09.02.14 01:17:43) 
abi samanyolu mezunuyum ve zaman zaman inceden rol keserek çok güzel yerleşmiştim tam ortalarına. az çok her çeşit akapeliyi nurcuyu tanıdım. vaktinde ikisi de aynı bok olduğu için pek önemi olmuyordu gerçi.

çok basit bir örnek vereceğim, heriflerin kafası şu düzeydeydi. 1-2 kez dayanamayıp muhterem fetullah gülen hoca efendi hazretleri ekselanslarına 1-2 şey demiştim, aldığım cevap "öyle diyorsun da o olmasaydı şimdi okuduğun okullar olmayacaktı. o zaman ne yapacaktın ?" oldu. alla' razı olsun sayesinde mektep gördük.
  • zazazaraeta  (09.02.14 01:21:06) 
"yediler ama yaptılar."


  • devilred  (09.02.14 01:47:12) 
Ben de biliyorum bi tanesini. Aynen soyle diyor adam: "istediklerini yapsinlar oyum gene onlara. Esimin basi kapali, okula alinmiyordu, artik girebiliyor cok sukur. Onlarin sayesinde."

bana dokunmayan yilan bin yasasin mantiginda cogu, ama kendilerine dokunmadigini dusunecek kadar da bihaberler herseyden.
  • mukrime  (09.02.14 03:14:32) 
Acıklı bay


  • cemlemikonusuyorsun  (09.02.14 03:26:14) 
bu adam gidecek başka yolu yok..


  • kabardinka  (09.02.14 07:44:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.