[]

Balkona ahşap zemin, yerden soğuğu engelleyecek bir şey ne olur?

Merhaba,

Geniş bir balkonum var geçen yaz masa sandalye kullanımıyla geçmişti ancak bu yaz daha yayılmalık arada uyumalık bir ortam yaratmak istiyorum. Küçük ayaklı yerden 20 cm yüksekliğinde ahşap masa var. Onun iki yanına yerde oturmalık sünger yatak planladım ama yerden soguk alır, totosu donar insanın.

Köy evlerinin verandalarında olur ya hani altına 5 cmlik ayaklarla ahşap koyarlar sünger yatakların, divan gibi görünür. Öyle bir şey nasıl yaparım? Nereden bulur alırım? Kendim de çakabilirim ayakları aslında.

Şu linkteki gibi ahşap paletler olur mu? Eve yakın sayılabilecek bir kerestecide görmüştüm bunlardan.

www.cetinpalet.com

Aklınıza bir fikir geldiyse lütfen yazın çok yardımcı olacaktır.

Sevgiler & saygılar

 
palet olmaz hem tahtalar arası geniş ve yüksek rahatsız olur,alternatif olarak ahşap karo kaplamayı düşünebilirsin aynı amaca hizmet eder daha estetik olur.

teakkarodeck.com
www.koctas.com.tr
  • sealth  (08.02.14 16:44:04 ~ 16:45:45) 
biz terliksiz çıkabilelim diye halı serdik.


  • error522  (08.02.14 16:48:21 ~ 16:48:36) 
  • desidire  (08.02.14 18:08:55) 
Ahşap döşeme 4 m2den baya bir tuzlu oluyor, halı ya da aralıksız ahşap palet bakacağım artık :/ Teşekkürlerr!


  • maymuncuq  (08.02.14 23:18:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.