[]

Komşumuz Bizi Dinliyor Olabilir

Merhaba birkaç ay önce yeni evimize taşındık. Yan evde orta yaşlarda bir kadın kocası vs oturuyorlar. Duvardan birkaç kez sanki bardak sesi geldi sessizlikteyken. Bir de geçenlerde, kapıyı çaldı bir şey için, anneme çalışıyorsunuz o yüzden çalmadım gündüz falan dedi. Annemin çalıştığını nereden biliyor? Enteresan birkaç olay daha oldu sanki dinliyormuş gibi. Şimdi biz, bardakla dinlenip dinlenmediğimizi nasıl anlarız? Çünkü eğer öyle birşey varsa, bu çok ayıp bir şey ve bir yolunu bulmam lazım bunu öğrenmenin teşekkürler.




 
valla fiziksel bir yolu olduğunu sanmıyorum. En fazla eğer kafaysa apartman yöneticisine bunu söylemek, işbirliği yapıp onun hakkında küfür falan edip sonra yöneticiye gidecek mi diye beklemek.
Ya da yine bu kuşkunuzu yüksek sesle belirtin ev içinde, belki utanırlar yapıyorlarsa.
Ayrıca çalıştığını bilirler, yaşlılar duvar dinlemese bile apartman deliğini sıkça kullanırlar kim geldi gitti diye.
  • whoosie  (07.02.14 19:31:04) 
evin içinde onlara küfür edin. yan evdekiler orospu çocuguymuş karısını satıyormuş falan deyin.Size kötü davranırlarsa demek ki dinliyorlar.


  • gorki  (07.02.14 19:31:34) 
yine sizi dinlediklerinden şüphelendiğinizde güzelce sövün.

şuan bizi dinleyenin anasını avradını vs...
veya kadının korkacağı birşeyler söyleyin... neyden korkuyorsa...
  • farrytikki2  (07.02.14 19:33:11) 
Al çekici koy duvara bir tane.


  • bilan  (07.02.14 19:37:55) 
gorki yardı ya..... ahahhaha yan evdekiler orospu çocuğuymuş, öyle duyduk. ahhaha krize girdim......

televizyon vs bitişik duvara yaklaştırabilirsiniz.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (07.02.14 19:38:50 ~ 19:39:30) 
evde ailen yokken porno dinletisi yap.


  • marla is in my head  (07.02.14 19:42:21) 
bilmiyorum ama sizinki biraz paranoya gibime geldi. karşı komsumuz evde mi değil mi hiç bir çaba göstermesemde anlıyorum çünkü ortak duvar var. yandan elektirk süpürgesi sesi geliyor, tv sesi geliyor ne bileyim mutlaka bir ses geliyor. tabi benim sesimde onlara gidiyor.
çalışma mevzusuna gelince sabah erken saatte evden ses geliyorsur sonra ses kesiliyordur veya bir kaç kez bir şekilde annenizi işe giderken görmüştür.

  • kuzey li  (07.02.14 19:46:25) 
İlahi aç sürekli bi süre sonra dinlemezler


  • Beckwith  (07.02.14 19:49:27) 
nöbetleşe duvara poponuzu dayayarak osurun. birinden biri mutlaka denk gelecektir.karşı taraftan bardak sesi ya da kahkaha gelirse bilin ki dinliyorlar.


  • AWD  (07.02.14 19:57:32) 
Evde gizli işler çevirmiyoruz tabi ama dinlenmekten de hoşnut olacağımız anlamına gelmiyor. Cevaplar için teşekkürler.


  • gossipgirl  (07.02.14 20:19:04) 
bu karşıkı komşuları kesip altınlarını alalım paralarını alalım, yarın börek yapıp içine ilaç atalım bunlar bayılıncada keselim falan gibi şeyler diyin, manyaa bağlasınlar


  • selam  (08.02.14 02:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.