[]

Belgrad-Saraybosna Arası Ulaşım?

Merhaba duyurucular.Belgradtan Saraybosna'ya neyle gidebiliriz? Birde vasıta ücretleri ne kadar?(Bu çok önemli)

Şimdiden teşekkürler.


 
otobüsle 7 saat kadar sürüyor. fiyatını tam hatırlamıyorum da ucuzdu.


  • tepedeki psychedelic adam  (07.02.14 17:51:25) 
Biz 16 Euro'ya (elbette Bosna markıyla ama fiyatları Euro olarak not almışım) gitmiştik 2012'de trenle. Fakat tren Hırvatistan'dan da geçiyor giderken transit olarak. Vizeniz yoksa tercih etmeyin, bineceğiniz araçlarda da benzer durumlarla karşılaşmamak adına sorun bu durumu. Bu arada Saraybosna'ya 8 km uzaklıkta "Saraybosna İçtolni" diye bir yer var, Bosna Hersek'in içindeki özerk Sırp Cumhuriyeti sınırlarında kalıyor. Belgrad'dan oraya ulaşım daha ucuz ve buradan da Saraybosna merkeze rahat ulaşıyorsunuz. Bunu da göz önünde bulundurun.


  • bi mekan  (07.02.14 17:54:31) 
otobusle 4-5 saatte gitmistim ama tur otobusuydu. yani hic bi yere ugramadan express bi sekilde gitmistik.


  • rentts  (07.02.14 18:24:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.