[]

Alexander Rybak - Fairytale

Bu sarkida benim goremedigim sey nedir? Biri bana izah etsin lutfen. Hele o p.. k..'sunun gulen suratini dagitmak bir tek benim mi icimden geliyor?

Ha fairytale ha arkadasim esek. Anlamak istiyorum gercekten de, nedir bu sarkinin olayi?


 
Ben beğendim ama ben de bu şarkıyı birinci seçmezdim, yine de şarkı güzel. Ayrıca şarkıyı söyleyen gençte gayet yakışıklıydı.

Ek: Ayrıca şarkıyı ilk kez bu akşam ki performanslarında dinledim. Baya baya beğendim ya dediğim gibi daha çok beğendiğim bi kaç parça olmasa direk birinci seçerdim.

Ayrıca arkadaşım eşekte bu şarkı kadar olmasa da güzel bir şarkıdır. Beğenmediğiniz bir şarkıyla arkadşaım eşek şarkısını benzeştiriyorsanız, arkadaşım eşeği de beğenmiyorsunuzdur.

Ben de size sorarım, neden beğenmiyorsunuz arkadaşımız eşeği?
  • Karluk  (17.05.09 00:59:40 ~ 01:02:58) 
ben bu yarışmada olduğunu bilmeden dinlemiştim. çok hoşuma gitmişti.

yarışmada öne çıkmasının nedeni diğer şarkılara göre benzersiz olması. bir çok şarkı birbirini andırıyor, şovlar benzer. tüm yarışma tek bir parçaymışçasına ilerlerken bu şarkı arada farklı bir tını yakalıyor.

bi de solist songoku ya benziyo, bana bile sempatik geldi herif.
  • serseri marti  (17.05.09 01:06:17 ~ 01:12:20) 
Şarkı 1. geldiği için tekrar söylüyorlar... Dinlerken neden bu kadar beğendiğimi ikinci dinleyişimde daha iyi anlıyorum. Çok hoş bi şarkı ya birinciliği de hak ediyor. Helal olsun.

Zaten yurovizyona öyle sanatsal değeri çok yüce şarkıların katılımını beklememek lazımdı. Katılan şarkılar arasında da birinciliği taşıyabilecek oldukça güzel bir şarkı birinci geldi.

Vallahi çok hoşuma gitti ya, yorumu da hoş. Mutlu edici gibi :-)
  • Karluk  (17.05.09 01:15:15) 
Valla bende anlamadım, güzel şarkı. O kadar. Bu kadar puanı ne diye aldı hayret ettim. p.. k..'nun suratına çakma isteği benimde içimden geçti. Sağ kroşe+sağ dirsek+clinch ve sol diz+sol diz+itiyoruz ve sağ roundhouse kick ile kafasına vurarak kombomuzu tamamlıyoruz. Hayal etmesi dahi rahatlattı biraz.


  • tekosin  (17.05.09 01:25:31) 
Hobbit tiplemesiyle LOTR sevenlerin oylarını topladı kesin.


  • stephen dedalus  (17.05.09 01:44:18) 
1. şarkı gayet güzel, melodik, akılda kalıcı.
2. danslara bittim, rejiye sövdüm. adamların şapka şovlarını piç ettiler resmen.
3. kız olsam verirdim.
4. bu adamın tipine bok atan erkekler kız olsalardı da adriana lima ya bok atcaklardı.
  • rentts1  (17.05.09 02:45:01) 
o değil asıl azerbaycan'ın şarkısında ne vardı allah aşkına. hatunun bacakları çok güzeldi kabul ama şarkı iğrençti lan. neyse, bu şarkının basitliği ve eğlenceli olması sanırım insanları cezbetti. bir de tabii keman sesine bayılıyoruz insanlar olarak.


  • linuswithnoblankets  (17.05.09 12:23:25) 
şimdi bir kere bu şarkı dümtek'e 298798174981479 basar, orası tartışmasız bir gerçek. nedenini de şöyle söyleyeyim; dümtek denen şarkıda şahsen şarkı söylenirken ben bi sikim anlamıyorum. tamam hızlı, dinamik parça yapıcaz da bu ne a.k, söyledim bitti, oh. gibi bişi olmuş. daha da açık konuşmak gerekirse bizim şarkımızda kusursuz ingilizce olmak zorunda değil. ha bunu niye diyorum, fairy tale'e yöneltilen suçlamalar bu yönde de ondan. adam ingilizce söyledi ve gayet temiz ve net bir şekilde söyledi. illa bıdı bıdı ingilizce şarkı söylemek zorunda değil. ingilizcesini nasıl sunduğu önemli. şahsen ben çocuğun aksanına bayıldım. sevimli de kerata. bir de diğer yazarların da dediği gibi başından sonuna kadar kusursuz bir sunum vardı fairytale'de. diğer şarkılar hep göt göbek gösterip, dans etmek için felan. ha farklı tarzı olanlar da yeterince iyi değildi zaten, dolayısıyla bu herif neredeyse rekor puan alarak birinci oldu. oy atmaya niyetim olsa ben de bu kerataya verirdim.


  • theripperknownasjack  (17.05.09 12:47:13 ~ 12:48:19) 
Şarkının olayı farklılığı, çocuk şarkısı gibi, basit eğlenceli. Bu farklılık olayını kanımca taktik olarak kullanan ülkeler bile var, mesela finlandiya. Hardrock hallelujah ile birinci olduktan sonra bu sene de hiphop'umsu bişiler gevelemişler, ama bu sefer tutmadı, parça çok rezildi.
Çocuğa gelince, o kadar zoraki ve sahte bi gülümseme nasıl insanlara sempatik geliyor anlayamıyorum.

  • HATT0  (17.05.09 13:02:59) 
birader ne bekliyorsun ki.. "pink floyd - comfortably numb" mı?
eurovision bu yahu.. ne kadar basitleşirse o kadar büyük kitleye hitap eder.. popüler kültürün olayı bu zaten..

basit, neşeli melodili, cıgı cıgı cıgı bir şarkı yaparsın 1-2 ay dinlenir.. sonra unutulur, kimse hatırlamaz..
  • fuck milk get beer2  (17.05.09 13:13:38) 
abi erkekler ne kıskandı şu çocuğa kızların ilgisini..
herkeste aynı sorun var sanırım.. kızlar da masus yapıyorlar.. azonce kız arkadaşımla da bu konuyu konuştuk.. "yaa ne tatlı çocuk, norveçli zaten, iskandinavmış, yirimm" falan dedi.. güyya gıcıklık yapıcak bana aklınca.. ben de yanında danseden kızlardan lafı açtım, anam ne güzel hatunlarmış falan.. morardı.. :))))

şimdi sözlüğe girdim.. inanılmaz bi kavga var gene ortada.. kızlar öve öve bitiremiyor... erkekler yere vura vura bitiremiyor..

tek bizim sorunumuz değilmiş demek ki.. :))
  • fuck milk get beer2  (17.05.09 14:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.