[]

Guinness Nerden Alınır?

Bar falan ayrı, İstanbul Taksim ve Kadıköy'de var OK. North Shieldlar da satıyor. Peki kutu olarak nerden alırız? Metro marketler satıyor denmiş, yakın zamanda gören var mı? Ya da Migroslardan bahsedilmiş, hangilerinde var?




 
Hiç bir yer satmıyor.
bira sevdası ve biraoyu bloglarını kontrol edin belki bilgi vermişlerdir.

Bildiğim kadarıyla yalnızca nişantaşındaki bir iki market satıyor onlarda 20 lirayamı ne satıyor
  • colorwithnotexist  (06.02.14 23:27:41) 
guinness satılan yer yok bildiğim ama muadili olan leffe brown migroslarda var. onun kadar leziz değil ama güzel sonuçta :)


  • sekilci zihniyet  (07.02.14 00:12:46) 
@colorwithnotexist vallahi 20 lirayı da veririm aslında 50 liğine, bir bakayım şarküterilere.

@şekilci zihniyet teşekkürler, bir bakayım leffe brown'a
  • salihdt  (07.02.14 12:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.