[]

ask yuzunden beynini kapatmis birine kahve fali bakacak olan var midir?

Moralim zaten bozuk ama guzel bisiyler soyleyin:(
i58.tinypic.com
i61.tinypic.com
i58.tinypic.com

Simdiden tisikkirler

 
gönlünü ferah tut kaptan bi cisim yaklaşıyo


  • vfgerty  (06.02.14 19:53:43) 
dediğin gibi canın sıkkın, karamsarsın. biraz ailenle ve arkadaşlarınla zaman geçirmen lazım. ihmal etmişsin onları. beynini boşaltman lazım, çok düşünüyorsun. mutluluk sonunda senin olacak ama biraz yavaş geliyor sanki. (tabakta kaplumbağa figürü var, mutluluk geliyor, ama kaplumbağa adımları işte) canını hiç sıkma, mutluluk er geç senin. yaşadığın sıkıntılar son bulacak.


  • rock n roll  (06.02.14 20:05:38) 
gerçekten beynini kapatmışsın.


  • sen git ben geliyorum  (06.02.14 20:08:14) 
@mrv, gercek insanlarin soyledikleri daha anlamli geliyor:)

@sen git ben gelmiyoeum, en azindan kalbimi kapamadim
  • prisoner  (06.02.14 20:41:11) 
Beynini ac?


  • elmali kurabiye  (06.02.14 23:15:48) 
kahveden anlamam ama bı ara hatırlat tarot acalım


  • akare  (06.02.14 23:23:21) 
beynimi kapattım ama kalbimi kapamadım diye bir şey olmaz. kalp dediğin şey zaten en eski ve en doğal hislerimizin barındığı ilk evrilen midbrain


  • blossom  (06.02.14 23:39:23) 
niyet ettiğin konu ile ilgili:
bir adam başka bir adama kızmış, yakasına yapışmış tartaklıyor. elinde de sopa var dövecek gibi ama dövmüyor. kızılan adam uzun burunlu sivrice kafalı yaşlı olabilir, her işe burnunu sokan biri olabilir. bu iki kişi orada didişirken esas önemli olanı kaçırıyorlar. bu esnada iki dostun gidenin farkında ama engelleyecek güçleri yok. 3. dostun da gidenle beraber, belki yardım ederim düşüncesiyle yanında kalmış ama dönecek durumu da yok gibi, dönerse zarar görebilir.( üçüncü kişi kısmındaa görüntü tam olmadığı için yanılma payı var, belki de o geri döndürecek olabilir)

hanen tarafı aydınlık, cevaplanması gereken bir soru var, ortaya konmuş. iki kişinin kem gözle bakması ve hoş olmayan bir söz duyman dışında fincanda hiç olumsuz bişey yok. hepsi güzel çıkmış. ay doğuyor olması çok iyidir, sıkıntından kurtuluyorsun demek. zaten sıkıntı da senin yüreğinde, hanede ya da niyetin tarafta fincanın temiz çıkmış, sıkıntılı değil. haneyle ilgili temiz düşüncelerin var.
uzun suratlı çenesi öne doğru çıkıkça biri bir işinin olmasını bekliyor içten içe. o iş oluyor, temiz kağıdı yolda. sağlam bi iş, ya da epey çaba sarf edilerek elde edilmiş bir başarı.
tabak falına bakmadım. tabaktaki fazla telvenin akıtılması lazım.
ha bi de daimi paran ar. piyango gibi değil de maaş burs gibi yani.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (06.02.14 23:59:22) 
beyin ölümün gerçekleşmiş


  • blossom  (07.02.14 03:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.