[]

ticket?

ticket için kiminle iletişiyoruz? birde iletişiceğimiz kişinin mail adresi?




 
oyle herkese ticket verilmiyor, evet.
oncelikle yazar olmaniz lazim. daha sonra eksibition moderasyonuna (oncelikle bryan fury') sozlukten mesaj atip ticket alabilirsiniz. ama ticket'i da keyfi degil de "hesabimi kilitleyecem ondan istiyorum", "sirketten sozluge girilemiyor, eksibition'a gecemiyorum" gibi sebepleriniz varsa veriyoruz. mantikli bir seyler olmasi lazim.
(assert h demiş)

buryan[at]eksibition.org da iletisim için.
  • emcedeltate  (16.05.09 15:06:43 ~ 15:12:52) 
ticket sozlukte aktif yazarlık yapamayan kişilerin eksibition ve ekşi duyuruya ekşi sozluk yazarı olarak giremesini sağlayan bişey . başka bi ozelliği yok sanırım?


  • emcedeltate  (16.05.09 15:14:30 ~ 15:48:07) 
@emcedeltate

"eksibition modeerasyonuna sozlukten mesaj atip ticket alabilirsiniz"

"ticket sozlukte aktif yazarlık yapamayan internet kullanıcılarının"

evet simdi mesaji nasil atiyoruz? caylakken atamiyoruz
  • nochristrequiress  (16.05.09 15:27:04) 
sanıyorum anlamadınız. sozlukte kafa izni almadan veya hesabı kapat demeden önce mesaj atılıyor.bu arada assert h duyuru moderatörü. ben o ne yazdıysa onu yazdım. onun dediği doğrudur. konu hakkında yeterince bilgi sahibi değilim. buryan@eksibition.com dan yeterli bilgiyi oğrenebilirsiniz.


  • emcedeltate  (16.05.09 15:46:50) 
hatta ve hatta ticket'ı eski yazarlara bile zor bir şekilde veriyorlar artık, ekşibition yönetiminden birisinin size referans olması gerekli, bence oldukça doğru bir hareket.


  • oligomer  (16.05.09 16:23:19) 
sanmıyorum hiç yazar olmamış birine ticket verilsin.


  • deckard  (16.05.09 17:36:23) 
düne kadar yazardım ben çaylak oldum nickimde "xenophobe" idi.


  • xenophobe  (16.05.09 18:30:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.