[]

Psikoloji öğrencisine hediye

Bir arkadaşıma hediye almak istiyorum. Sevdiği şeylerle ilgili değilde bölümüyle ilgili bir şey olsun istedim. Ancak psikoloji öğrencisi ne kullanır psikolog ne kullanır bilemedim. Psikoloji öğrencisine bölümüyle ilgili alınabilecek bir hediye var mıdır? Psikoloji öğrencisi olan var mı aranızda hımh?




 
psikoloji öğrencisi terk biri olarak söyleyebilirim ki öyle bi hediye almak istemezdim kaldı ki psikoloji ile ilgili hediye de gelmedi aklıma hiç.bu insanın başka ilgi alanı yok mudur veya son zamanlarda gitmek istediği bi yer,etkinlik,konser vs.onlar daha iyi gelir kanımca.


  • bi sigara bi bacardi  (05.02.14 14:30:33) 
Kitap al. Freud- Totem ve Tabu.


  • damdanakan  (05.02.14 14:32:48) 
yani var da bunca zaman hep ilgi alanlarına yönelik hediyeler aldım. bu sefer de değişiklik olsun ve geleceğine yönelik bir şey alayım dedim. şahsen bana bölümümle ilgili hediye alınırsa ben mutlu olurdum. ama kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum :)


  • okuyamıyom ben ya  (05.02.14 14:34:58) 
Lütfen psikoloji ile ilgili bir hediye almayın, ama psikoloji terimler sözlüğü alabilirseniz hoş olurdu. Sakın Freud almayın ayrıca.


  • yahveyire  (05.02.14 14:37:46) 
www.kitapyurdu.com bunu alsam olmaz mı ki? :| bana eğlenceli gibi gelmişti bu kitap. hatta okumayı da düşünüyodum. psikiyatristle psikolog aynı diyil biliyorum.


  • okuyamıyom ben ya  (05.02.14 14:47:19) 
Uzanılıp dert anlatılan koltuklardan al. Zira bu ve not defterinden başka bir şey kullanmıyorlar sanırım.
findabrisbanepsychologist.com
outfrontonline.com
  • r_u_h  (05.02.14 14:47:42) 
Psikolog ve psikiyatrist aynı şey değil ama bu kitabı bizim bölümdeki kızlar okuyordu, biraz ele düşmüş olabilir. Ama alınabilitesi var evet.


  • yahveyire  (05.02.14 17:01:49) 
hadi yine iyisin :)www.thepsychologyshop.com


  • bi sigara bi bacardi  (05.02.14 17:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.