[]

istanbul harbi kütüphane

şöyle zengin bir arşivi olan, ÖDÜNÇ kitap alabileceğim bir yer arıyorum. Atatürk Kitaplığı var ama ödünç bölümü roman dışına çok zayıf, var mı tavisyeniz?

edit:böyle memleketin amk! yok lan yok ütopya gibi bir şey sormuşum amk! kitaplık değil kitap mapushaneleri.


 
zenginliğine beyazıt devlet zengindir, ancak orada okumak veya fotokopi/cd mümkün diye biliyorum. ödünç verseler araştırmacılar sıkıntıya girer, her kitaptan da otuz nüsha tutulamıyordur diye düşünüyorum. cidden dert edinilen bir şeyler varsa kütüphanede çalışmak veya kopya almak eziyet, mahpusluk gelmez insana. kütüphanede çalışma ülkemize mahsus değil bildiğim kadarıyla.


  • tedirginlik hucresi  (05.02.14 02:22:16) 
bahçeşehir üniversitesi kütüphanesine ücret karşılığı üye olunup kitap ödünç alınabiliyor diye biliyorum.


  • mea maxima culpa  (05.02.14 07:08:45) 
Roman dışındaki kitaplarda en iyisi boğaziçi üniversitesi kütüphanesi bence. Yılda 60 tl'ye üye olabilirsin ama ödünç alamazsın. Yalnız altta bir fotokopici var, uygun fiyata kitabın tıpkıbasımını yapıyorlar. Keşke Atatürk Kitaplığı gibi ödünç veren 1 kaç tane daha olsa.


  • dogumdansancili  (05.02.14 08:23:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.