[]

Sevgiliyi Karşılama Karmaşası

Yaklaşık bir buçuk aydır gayet iyi giden bir ilişkim var ve kız arkadaşım iki hafta sonra buraya gelecek. Biletini aldıktan sonrasında defalarca o gün ve o hafta sonu neler yapacağımızı, gideceğimiz yerleri vs. konuştuk ama ben hafta içi çalıştığım için ve o öğleye doğru Atatürk havaalanına geleceği için çalıştığım yere çok yakın olan metroda buluşuruz gibi bir plan yapmıştık.

Dün gece bana bir konuda çok kırgın olduğunu söyleyince ben ısrar ettikten sonra konunun ne olduğunu söyleyeceğini ancak kesinlikle o söyledikten sonra onun istediği gibi davranmamamı çünkü işin işten geçeceğini tembihledi ve benim onu havaalanında karşılamayı düşünmemiş olmamın öküzlük kalıplarını zorladığını anlattı. E çalışıyorum falan derken uçağın 11:40'ta ineceğini ve bunun bana engel olmayacağını da ekledi. Göt gibi kaldıktan sonra haklı olan sevgili ve benim öküzlüğüm temalı bir sürü cümle kurdum ve telefonu kapattıktan sonra bok gibi hissederken iki hafta içinde illa aklıma gelirdi benim, yok lan o kadar da öküz olamam falan dedikten sonra önce kendimi sonra onu rahatlattım.

Şimdiii ben havaalanına gitmezsem öküzlüğüm noter tasdiki ile belgelenecek ama eğer gelirsen suratımı asarım ve o zaman da hiç çekilmem, üstelik kavga çıkar dediği için de biraz endişeliyim. Aklıma bir buket çiçekle havaalanında beklemekten başka bir şey gelmiyor. Önerisi, daha iyi bir fikri olan?

 
Havaalanında bekliyor, git, suratını assın. Gitmezseniz yine asacak. Bari havaalanına gitmiş olun :)
Çiçek iyidir ya da çikolata, kocaman da bir öpücük tabii ki.

  • sharon and hope  (04.02.14 18:27:00) 
'son kez soruyorum geleyim mi' diye bi daha sor 'gelme' derse 'tamam' de metroda buluşma planı yap. sonra git süpriz olsun. 'ben zaten gelecektim, sen çok sabırsızsın' de.
gitme diyen öküzleri de dinleme.
ayrıca @kaymaktutmayansut +1 ben de istemem yorulmasını ama düşünmeni istemiş, düşünmüş gibi yap
  • seksen9  (04.02.14 18:31:32 ~ 19:37:05) 
bu denklemdeki hatun ben olsam, benim derdim uçaktan iner inmez sevgilimin çalıştığı yere gidip ona sürpriz yapmak ve onu öğle yemeğine çıkarmak olurdu; sırf bunun için de bir sonraki uçağa bineceğim yalanını söylerdim.ben kıyamazdım ki sevgilim öğle arasında koştur koştur gelsin. tabi bu benim gerizekalılığım.

herhalde ilişki yeni olduğu için heveslenmiş sen karşıla diye. gidip karşılamak hoş bir jest olur, çiçek de on numara olur ama kızın huyunu suyunu bilemediğimden en baştan bu kadar kırılacak vazo gibi yaklaşmak ne kadar doğru olur onu bilemedim.
  • kaymaktutmayansicaksut  (04.02.14 18:32:10) 
Her türlü git :D Mümkün olan en tatlı, sevilesi halini takın, gülümsemeyi, alttan almayı ihmal etme; hallolur merak etme :)


  • pandispanya  (04.02.14 18:37:56) 
Git.


  • sen git ben geliyorum  (04.02.14 19:52:08) 
keşke sana sölemedim süpriz yapıcaktım filan diye kıvırsaydın :) şimdi tabii ki gideceksin


  • ttteeeettt@mynet.com  (04.02.14 19:55:14) 
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)

@kaymaktutmayansicaksut sürpriz olmayacaksa da öğle yemeğini zaten birlikte yiyecektik ama havaalanı konusu meh işteyim diyerek unuttuğum bir ayrıntıydı ve önemliydi de. o yüzden vazo gibi yaklaşmanın hiçbir sakıncası yok bence.

@ttteeeettt@mynet.com böyle konularda kafam hiç çalışmıyor bazen ya yöntem çok basit ve etkili yani :))
  • chicha  (04.02.14 20:13:05) 
geleyim mi diye sorma bile "geliyorum" de. ama o kadar da kirilacak bisey yokmus bence. (ben de kizim )


  • arpa  (05.02.14 05:08:10) 
lan tabi ki git, kız şu an gelmeyeyim desem de gelir mi acaba testi yapıyor. bilinçli olarak yapmasa bile yapıyor yani bilmeden. o kadar gelme demesine rağmen gitmiş olacaksın. ayrıca gece 11:40 ise hakkaten ayıp etmişsin. kaça kadar çalışıyorsun? metroya binip gidemiyo musun havaalanına?

belki normalde metro daha verimli bir çözüm olsa da ilişki yeni olduğu için ve kız şehir dışından sırf senin için geldiğinden dolayı böyle centilmenlikler beklemesi normal. güzel de bi plan yap, mal mal "şimdi napalım?" deme. plan yaparsan önemli olduğunu hissettirirsin kıza, "benim için düşünmüş" der. güzel 1 2 yemek öğren.
  • r_u_h  (05.02.14 13:47:18 ~ 13:49:48) 
@r_u_h yok ya gece değil öğleden bahsediyorum ve bir bahane ile izin alıp gidebilirim tabi havaalanına yarım saatte. hatta tam gün izin alıp buluşmayı daha da güzel hale getirmeyi düşündüm cevaplardan sonra :)

yemek konusu bende zaten, kafamdaki menü bile hazır neredeyse şimdiden :))
  • chicha  (05.02.14 14:44:20) 
kanka aynı öküzlükleri ben de bir çok kere yaptım. ne derse desin, iş işten geçmiş ama sen yine de git. belki gidince ağzına sıçacak, tartışacaksınız ama emin ol diğer türlü daha kötü. al çiçeği güzel bir karşılama yap bence. çiçek de alengirli bir şey olsun.


  • anne bak ben erkek oldum  (05.02.14 15:19:20) 
bu arada gidersen de kavga çıkarsa sebebi senin gidip yaptığın jest karşısında afallaması olacak, ne yapacağını bilemeyip sinirlenecek. sen ortamı iyi idare edersen kazanırsın. gitmezsen çoook uzun süren bir trip dalgası ve soğumaya maruz kalacaksın.


  • r_u_h  (05.02.14 15:26:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.