[]

mmorpg için macro yazımı

çeşitli macro programları denedim fakat, masaüstünde ya da başka programlarda sorun yaşamazken bahsigeçen oyunda denediğimde tepki alamıyorum. botlara karşı önlem niteliğinde bir şey yapmışlar sanırım ama normal yazıldığında olup, kodla yazdırıldığında olmamasını anlayamadım. bunun nedenini ya da nasıl aşılacağını bilen var mı? bahsi geçen oyun atlantica online bu arada.




 
atlantica.nexon.net sakata gelme bence. ayrıca macro özelliği olan bir klavye mouse ile dener misin.bazı oyunlarda kodlar çalışmayıp , bu tarz aletler rahatlıkla çalışıyor.


  • glamdr1ng  (04.02.14 14:46:27) 
100 liraya bi gamer klavye al logitech. kendi yazılımı var G tuşlarıyla istediğin her şeyi yapıyorsun.


  • hasmetizm  (04.02.14 16:24:23) 
herhangibi hardware olmadan denedim, sanırım bir oyun klavye/mouse'u alma vakti geldi :P


  • qerest  (04.02.14 21:56:36) 
Windows'ta kısa yolları daha da kısaltmak için AutoHotkey kullanıyorum ben. Şimdiye kadar sıkıntı yarattığı bir problem olmadı.

Çok 6-7 yıl önce online oyunlar için de JitBit Macro Recorder kullanırdık. Yalnızca klavye kısayolları için değil, fare hareketleri için de kolay kullanım sunuyor kendisi.

Oyun konusunda da @glamdr1ng'e katılıyorum. Oyuncu klavyesi, faresi daha güzel bir çözüm. Ancak biraz tuzluya geliyor.
  • eceliyle olen sinek  (05.02.14 00:05:09) 
logitechin ucuz klavyeleri var. g300 g400 mouse da olabilir ama dolar arttı fiyat tuzlanmıştır.


  • glamdr1ng  (05.02.14 11:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.