[]

iPhone 5s renk tercihi

iPhone 5s kullanan arkadaşlara renk tercihi ile ilgili bir sorum var. Hangi rengi tercih ettiniz ve memnun musunuz?

Malum, forumlarda fazlasıyla bilgi kirliliği var. Özellikle uzay grisinde soyulmalar olduğuna dair. (kimi sitelerde de 5'te soyulma olduğu, 5s'te kullanılan malzeme/boyanın farklı olduğu yazıyor) Gümüş ve gold renklerde beyaz alanlarda sararmalar falan oluyormuş, vs.

Her ne kadar kılıfla kullanılacak olsa da, sizce dayanıklılık/görsellik açısından hangi renk daha kullanışlı?

Teşekkürler

 
kılıf alıp tüm bu sorunları ortadan kaldırabilirsin bendeki kılıf komple telefonu kaplıyor renginin önemi kalmıyor.
edit:bendeki uzay gri.

  • basond  (04.02.14 10:21:33 ~ 10:21:52) 
beyaz basit duruyordu, siyah en guzeli.


  • evegirmekistemiyorum  (04.02.14 10:25:05) 
Beyaz çok hoş duruyor; beyaz aldım, herhangi bir soyulma filan yok ancak aldığım günden beri kılıfla kullanıyorum, tavsiye ederim.


  • pandispanya  (04.02.14 10:30:04) 
space grey güzel ya. 5 gibi kapkara değil yanları arkası falan daha açık siyah. 1-2 ay oldu alalı, soyulma yok. öyle kabuk gibi çat diye büyük soyulmalar olmaz zaten, meselea kenarlarda parlak bi şerit var, orası en hassas yeri. düştüğünde falan orda ezilmeyi görebiliyosun kolayca.
kendi orijinal kabını alabilirsin hem şık hem koruma sağlar.

  • hjarteblod  (04.02.14 10:34:37) 
gumus olanini kullaniyorum 3 haftadir. kilif yok sadece ilk geldiginde ustunde bulunan jelatinler var. herhangi bir soyulma yok. bence siyahtan ve golddan iyi gumus.


  • jedilance  (04.02.14 12:14:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.