[]

Diyelim ki...canınız çok sıkkın ama huy bu ya hep içinize atıosunuz:)

en sonunda dayanamayıp bi ara bıraktınız kendinizi, bir iki damla gözyaşı döktünüz. Nereler olurdu buralar,
yakın bir arkadaşla otururken, dertleşirken
yemek yerken.
arabadayken.
uykudan uyandığınız zaman.
uyumadan önce.
içerken(alköl)
vb.
Veya saçma sapan böyle bir anınız var mı, birdenbire kendinizi koyverdiğiniz.

 
O gulucuk ney gercekten, burda bi yerde bi geyik var ben anlamadim diye huzunlendim.


Uyumadan once, dusta , yalniz olmak muhim de ben icime atmam ki. Kirar dokerim, sonra toplamaya calisirim yaa sen beni yanlis anladiiin, yalaaan..
  • cecilia  (04.02.14 09:52:32) 
uyandıktan sonra.

hep öyle oldu.
  • sen git ben geliyorum  (04.02.14 09:55:11) 
Ben bi gün yakın bi erkek arkadaşımla okuldan çıkınca yemek yemeye gittim.

Neyse, hayatımda da biri var gibiydi o aralar. Hatta varla/yok arası. Ben tabii çok seviyordum ama saplantılı bi hâle gelmişti, vazgeçemiyordum ondan. Sevgili değiliz ama sevgili gibiyiz. Neyse işte, o gün yakın arkadaşım yemekten çıkınca bana "onu unut, o çocuk seni hiç sevmiyor." vs. tarzında acı gerçekleri söyleyince(tüm arkadaşlarım diyordu ama içime atıyordum.) yolda ağlamaya başladım bi anda.

Ardından park gibi yeşillik bi alanda banka oturduk. Ağladım ama nasıl ağladım. Konuşamadım, kelimeler boğazımda düğümleniyordu cidden. Yanımdaki arkadaşım da, çok kötü olmuştu. Yarım saat ağladım. Konuşamadım hiç. Sonra ekler yedik, ayrıldık.

Kendimi koyverdiğim ve deli gibi ağladığım tek gündür. :| 1-2 sene önceydi. Şu an ise aile durumları dışında pek bi şeye ağlamam, umursamam. Ağlarsam da hemen o olay anında ağlarım. Ne zaman etkilenmişsem. (Aile meselelerinde sadece)
  • barbara herhalde barbara manken olan  (04.02.14 10:04:25) 
uyumadan önce ve duşta


  • [silinmiş]  (04.02.14 10:10:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.