Giriş
(1)

3 yıl süreli iş sözleşmesi imzaladıktan sonra ayrılmak istenirse ?

raja ram
Merhaba, yeni mezun arkadaşım ilk defa işe girecek fakat 3 yıllık sözleşme imzalatmak isteniyormuş. fakat 1 yıl sonra yurtdışında çalışmak gibi bir planı var. bu işi kabul edip sözleşmeyi imzalar da 1 sene sonra istifa etmek isterse neler olur, tecrübeli veya hukukçu arkadaşlardan kısa bir cevap ala
Merhaba, yeni mezun arkadaşım ilk defa işe girecek fakat 3 yıllık sözleşme imzalatmak isteniyormuş. fakat 1 yıl sonra yurtdışında çalışmak gibi bir planı var. bu işi kabul edip sözleşmeyi imzalar da 1 sene sonra istifa etmek isterse neler olur, tecrübeli veya hukukçu arkadaşlardan kısa bir cevap alabilirsem sevinirim.
0
raja ram
(04.02.14)
sap firmalarinda bu tarz sozlesmeler yapiyorlar eleman tam pisince kacmasin diye ama yaptirimi yok.. cok acaip bi sozlesmeye imza atmiyorsa tabi, hatta emsal teskil edecek mahkeme sonuclari var diye biliyorum.. yahu en kotu ise gitmez kendini attirirsin bir yerde calismak istemezsen tazmisnat alma gibi de bi derdin yoksa krali gelse seni orada tutamaz.
0
Golgi
(04.02.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.