[]

bilgisayardaki interneti dağıtmak

merhaba arkadaşlar belli bir süre önce lenova bir bilgisayar aldım. lenovalarda samsungta olduğu gibi samsung setting gibi bir program yok biliyorsunuz. samsung settingste direkt olarak interneti dağıtabiliyorduk ama lenovadan beceremedim. connecfity ve benzeri bir programın da kölesi olmak istemedim.


bi yerden okumuştum çalıştır üzerinden belli komutlarla bir ağ oluşturabiliyorum ethernet kartım buna müsait lakin en sondaki işlemde dns ve ipleri ayarlayamadım.

windows 8.0 olduğu için windows 7deki işlemi de yapamıyoruz. sorunumu çözeni sevgiye boğarım.

 
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (04.02.14 00:02:04) 
Program istemem demişsiniz ama connectify'dan daha basit ve stabil olduğunu düşündüğüm bir alternatifini kullanıyorum, zorda kalırsanız onu deneyin bir de:

virtualrouterplus.com

(Sayfası biraz uyuz, malum reklamlar ele geçirdi siteleri...)
  • fretboard  (04.02.14 00:52:41 ~ 01:05:53) 
lenova ne abi ya:(


  • ehti  (04.02.14 05:00:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.