[]

Böyle insanlara denk geldiniz mi?

Ortakuldaki ingilizce öğretmenim beni liseye geçtiğim sene taciz etmişti.
Şimdi aynı okulda bu hocanın yakın arkadaşı olan resim öğretmenimiz o zamandan beri yakın arkadaşım olan bir kıza ısrarla mesaj atıyor.
bizim yaşlar şu an 20.
adamlar 35 falan.

ve bahsettiğim resim hocası son birkaç senedir evli.

 
mesajları yetkili kişilere gösterin efendim. böyle hasta ruhlu insanlar varsa okullarımızda, uzaklaştırılmalı.


  • readmymind  (03.02.14 22:16:46) 
1- savcılığa versin arkadaşın. rezil olur en azından, taşınmak zorunda kalır. mimlenir.

2- elinizde kanıtlarla birlikte aile büyüklerinize gösterin. adam tutup eşek sudan gelene dek dövdürsünler.

hiç kusura bakmasın kimse, tacizcilere karşı hoşgörüm sıfır. gebersinler.
  • sen git ben geliyorum  (03.02.14 22:17:51) 
ben denk gelmedim ama çok var. geçen sene bi öğretmen öğrencisini kaçırmıştı mesela. lisede bi beden hocamızın bi arkadaşımla msn'de canımlı senli benli konuştuğunu görmüştüm. bu bile insanın aklına şüphe düşürüyor.

ayrıca yerinizde olsam okul yönetimini, velileri uyarırdım. bişeyler yapardım en azından.
  • elorelia  (03.02.14 22:19:27) 
böyle insanlar için yapacağınız şey, emniyete gidip tutanak tutturmak ve şikayette bulunmaktır. sessiz kalınması bu kişilerin arsızlığının daha da artmasına sebebiyet verebilir.


  • sekilci zihniyet  (03.02.14 22:27:54) 
Yemeğe götüren, memur odasında yiyişen, arabayla evine bırakan vs. hepsi gerçekleşti çevremde fakat kızlar memnundu hallerinden.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (03.02.14 22:29:20) 
35 yaşında adamın 20 yaşındaki kıza mesaj atmasında ne varmış anlamadım. rahatsızsa rahatsızlığını açıkça ifade etsin, adam ona rağmen devam ederse şikayette bulunursunuz.


  • 386 dx  (04.02.14 12:20:07) 
@386dx

35 yaşında "evli" bir adamın "şu an" 20 yaşında olan kıza mesaj atmasından bahsediyorum ben yalnız. düzenli olarak geliyor bu mesajlar. yeni başlayan bir şey değil.

bu arada ben şikayet etmiştim beni taciz eden adamı, şehir ve okul değiştirip devam etti. genelde bi bok çıkmıyor böyle şeylerden. ben lisedeyken çocuğundan daha küçük benim alt dönemim olan bir kızı kaçırmıştı bir hoca, adam şu an öğretmenliğe devam ediyor. arkadaşım da uğraşmak istemedi, engelledi numara değiştirdi geçti son mesajdan sonra.
  • mutevazi  (04.02.14 12:29:26) 
rahatsızlığını liseye geçtiğimiz yıl ben tacize uğradığımda belirtmişti zaten. o zamandan sonra birkaç kez daha söyledi uzun zaman aralıklarıyla. ama burası türkiye, hayır diyen kadın naz yapıyor sayılıyor.


  • mutevazi  (04.02.14 12:37:19) 
duyuruca toplaşalım, kapısını çalalım, o naif beyaz atletini yırtalım derim ben.


  • Mackinaw  (04.02.14 14:34:21) 
MEB'de öğretmenlik yaptığım dönemde ilk okul 2.sınıf öğrencilerini (-ler evet) taciz eden öğretmen hakkında işlem yaptırana kadar, sadece idari boyutta bırakmayıp adli boyuta taşıtana kadar canım çıktı.

İnsanlar çocuklarını okula gönderirken tedirgin olmasın diye(bu kendi deyişleri), ha bana sorarsanız sistemin çürümüşlüğü, rezilliği ortaya çıkmasın, kepazelikleri ayyuka çıkmasın diye, bu tip durumları olabildiğince ört bas etme, ört bas edilemiyorsa şikayetçiye sus payı verme (şikayet edilen kişiyi başka okula başka şehre gönderme) gibi yollar tercih ediliyor.

Olayı idari soruşturmayla bırakmayıp adli soruşturmaya da dökeceğim diye uğraşırken kaç kişi karşıma dikilip "haddini bil hocam!" dedi bir bilseniz...

Şikayet edin. Peşini de bırakmayın. Belki benim günlerimden bugünlere bir şeyler değişmiştir. Değişmediyse size de birkaç kişi çıkar "haddini bil" der.
  • istinyede bekle  (14.02.14 18:15:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.