[]

tablet mi laptop mu

Şimdi gençler ben nette ekşiye girip müzik dinleyen biseyler okuyan bi tipim, turkcell vinn kullanmaktayim, bir de tez hazırlamaktayim, pdf formatında e-kitaplar indirip, word veya yerine geçen programlari da severim, laptopum eskidi,yenileyim diyordum sonra tablet mantikli geldi, word sorun oluşturmaz, taşınabilirliği de iyi, doğru düşünmüş muyum ,vinn sorun olur mu, tabletlerin özelligindeki 3g yok ne demek




 
tablette yazı yazmak işkence.

ben laptop diyorum.
  • sen git ben geliyorum  (03.02.14 21:16:56) 
vınn sorun olur mudan kastını anlayamadım.
tabletlerde 3g yok demek, internete sadece wireless ile bağlanabilirsin demek. 3g'li olan tabletlere sim kart takıp internete bağlanabilirsin.
3g olmayan tabletlere bildiğim kadarı ile vınn bağlayamıyorsun bu arada bildiğim kadarı ile.
onun dışında bilgisayarda bunları yapıyorsan vınn işini görür, zaten bilgisayarın varmış. gerek olduğu durumlarda bilgisayarı da kullanırsın. bir de dropbox vs kurup ortak dosyaları oraya attın mı senden iyisi yok.
  • barix  (03.02.14 21:17:47) 
Klavyeli olanlari var yazmak icap edince öyle birşey kullansam ??


  • yuhnts  (03.02.14 21:18:16) 
bence laptopunuz iyi kötü var, tablet alın. bu işler için yeterli olur.

vınn'ın içindeki sim kartı takacaksınız oh mis.

bence ipad. ama klavyeli modeller de olabilir. (ipad için de klavyeli kılıflar var)
  • supergirl  (03.02.14 21:19:19) 
www.teknosa.com

Hem laptop hem tablet olan yeni nesil pclere bakın bence .. İşinizi çok rahat görecektir
  • ondkz  (03.02.14 21:22:28) 
Vinn hani usb ye takılıyor ya, tabletlerin usb girişi yok mu, gerçi sim kart takılcak denmiş,vinn modeme gerek yok o zaman? ? Bi de tabletin özelliğinde kesinlikle 3g olmali mi o zaman? ?


  • yuhnts  (03.02.14 21:29:41) 
tez yazmak için eski laptop yeterse tablet alırdım.
ama bozuksa falan laptop

  • partizan  (03.02.14 21:32:48) 
3g olması lazım direkt hattı takacaksın evet modem işe yaramaz


  • partizan  (03.02.14 21:33:41) 
Bozuk değil laptop sadece nette kasiyor yavaşladı ,ama word filan çok rahat kullanılıyor


  • yuhnts  (03.02.14 21:37:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.