[]

Ev Tüpü Fiyatları

En son aynı şeyi 2 buçuk yıl önce biris sormuş, yenileme ihtiyacı hissettim çünkü tüp bitti, en uygunundan almak lazım. Genel olarak baktığımda 70 liranın altında yok ancak BpGaz'ın 60 liraya sattığını duydum İzmir'de. 70 liranın altında 12 kg. mutfak tüpü satan, bildiğiniz ve güvendiğiniz bir yer var mı?

Bir de, şehir şehir değişim gösterebiliyor tüp fiyatları. En son ne zaman, hangi markadan ve kaç liraya aldığınızı yazarsanız sevinirim.

Not: Kıstas mutfak tüpünde, unutmadan.

 
70 liranın altında lazım bana.. Zaten genel fiyatlar böyle, Aygaz var dibimde 74 diyor, Milangaz da 72 sanırım..


  • lake of the hell  (03.02.14 10:11:32) 
Mavi buyuk diye adlandirilan herhalde ayni 12 kiloluk net bilmiyorum hangisi hangisidir. Burada 85 lira. Neyseki arkadasimin petrol ofisi var da 40 lirya basiyoruz. Daha uzun sure gidiyor hem.


  • odiyus  (03.02.14 10:24:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.