[]

Yemekten sonra kedi

az önce yemek yedik. (ben ve iki kedim)
yemekten sonra büyük olan kedi küçük olanı yalamaya başladı, küçük olan da beni. ben de gaza gelip köpeği yalayacaktım da kendi kendime "diego dur allanı seversen zaten ortalık karışık" dedim.

çok hoşuma gitti ama. çok tatlı değil mi ya?

 
asljdaslkhfaslkdjad ya sesli güldürdün.

bazen benim kedi de kendini öyle bi iştahla yalıyo ki tadını merak ediyorum.

aramızda kalsın ama iş attığımı düşünmesin sonra tepeme çıkıyo namıssız.

bi de köpeğim eskiden gelirdi böyle sıkıldığında daraldığında filan o eşşşşşek kadar cüssesine hiç bakmadan kucağıma çıkardı, kafasını da boynuma gömerdi öyle yatardı iç çeke çeke, nası hoşuma giderdi ya hey gidi..
  • Mackinaw  (02.02.14 18:25:02 ~ 18:26:17) 
ne güzeldir onlar şimdi de yazmayın efendim böyle şeyler, kedi bakan var bakamayan var alerjisi olan var ne bileyim, üzülüyoruz sonra. img444.imageshack.us bundaki gibi üzülüyoruz. bir de mutluluğunuza mutluluk katılsın diye temenni iliştirelim.


  • nimberjack  (02.02.14 18:32:36) 
Kediler sahiplerini dev kedi olarak görüyor diye haber vardı


  • sozluknickmiverulan  (02.02.14 19:03:59) 
çok tatlı hem de.
benim büyük kedi ufaklığı reddediyor, kaç ay oldu. buna bir çözüm biliyorsanız söyleyin biz de saadet zincirini oluşturalım :(

  • quasiromantic  (02.02.14 19:48:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.