[]

bugün minibüste olan taciz olayı

olay şöyle oldu; ben minibüse bindim ön taraftaydım minibüsün arkası da boştu ama önde durmayı tercih ettim filan. sonra bir adam daha vardı arka tarafa yakındı ama ortalardaydı. bir de kız vardı. sanırım 16-17 yaşlarında filandı. çünkü minibüs parasını bana uzattı bi öğrenci uzatır mısınız dedi filan.

herif kızın arkasına geçmişti işte. ben hiç bişey yapamadım. aklımdan şu herife bir tane çakayım sonra da ortalığı galeyana getirip herife haddini bildirelim filan diye geçirdim. ama yapamadım işte. çocuğun da buna nasıl bi tepki verebileceğini bilemedim. belki utanacağından hayır öyle bi şey olmadı filan diyecekti. bunun pek önemi yoktu ama işte yapamadım. sanki tutuldum öylece. hadi yap şunu dedim kendime. herifin suratına sert sert baktım sonra ittim minibüsün arkasına doğru kızla arasına girdim filan.

o an sanki herife yumruğu vuracaktım tam ama herif apartopar indi minibüsten. çocuk yüzüme bakmadı hiç ben de arka tarafa doğru geçtim. ama bütün gün kendime kızdım filan işte.

buraya yazayım dedim.

 
iyi yapmışsın eline sağlık. yalnız minibüsün arkası boşsa kız da orada durmasın veya napıyon lan şerefsiz dese şoför bile hallederdi lavuğu.


  • zlatanibrahimovic11  (02.02.14 00:51:28) 
Siz iyi yapmışsınız, ortalığı karıştırmadan olayı çözmüşsünüz adam da tepkinizi anlamış zaten.


  • legolasin son oku  (02.02.14 01:04:43) 
zlatanibrahimovic11, dogru demissin ama bi de su acidan bak, tacize sirf sahit olan, ustelik kocaman bir adam bile, tutulup kaldim, ne yapacagimi bilemedim diyor. o kizcagiz yazik 16-17 yasinda, belki o da korkuden ne yapacagini bilemedi kitlenip kaldi. sanirim zaman gectikce kadinlar tacize cevap verebilmeyi ogreniyor, zamaninda ben de cok pisip kaldim otobuste minibuste, isyerinde ama simdiki ben olsaydim kafasina gecirirdim cantayi.

aslinda bunlarin hakettigi bi minibus adamin linc etmesi ama gene de siz iyi yapmissiniz, adam hem tacizci hem psikopat olabilirdi.

keske boyle olaylara sahit olanlar daha cok mudahale etse de su tacizciler de utanmayi ogrense.
  • nicki martin  (02.02.14 02:34:02) 
zlatanibrahimovic11 hiç doğru söylememiş. o da orada durmasın nasıl bi argümandır? o da mini etek giymesinden ne farkı var. ya da gecenin bi saatinde evinde otursundan? her neyse. arkası boştu ben de önde durdum. o da önde durmak istemiş olabilirdi. böyle bi tercihte bulunduğu için mi tacize uğradı yoksa ortada koca sapık, iğrenç, ahlaksız, manyak biri olduğu için mi?


  • pazar gunu seni kilisede goremedim john  (02.02.14 04:08:16) 
En iyisi ve en temizi bir bahaneyle ikisinin arasına girmek olabilirdi sanırım


  • Fakin idiyıts  (02.02.14 05:14:38) 
ilk defa karşılaşınca öyle oluyor. sen yine iyi araya girmişsin


  • buhebu  (02.02.14 05:30:39 ~ 05:31:52) 
o herifin minibüste kadın taciz edecek noktaya gelmesindeki payınızı da es geçmeyin lütfen. o herifin tacizci olması esasında sizin suçunuz. yani, toplumun suçu. herkes pek bir kahraman, herkes pek bir yiğit ama toplumda devasa boyutlarda bir cinsel açlık söz konusu. bu cinsel açlık, zamanla; damacanaya, hayvanlara vs tecavüz edecek boyuta kadar ilerliyor. velhasıl, şunu söylemeye çalışıyorum, üyesi olduğunuz toplumun yarattığı akıl dışı tabular sayesinde insanlar zıvanadan çıkarak birer sapığa dönüşüyor. bu sebepten ötürü, üzerinizdeki suçu sahte kahramanlıklarla gizlemeye çalışmayın. önemli olan, sonuçların ortaya çıkardığı durumların figüranlarına saldırmak değil, sorunun kaynağına inerek çözümler üretebilmektir. buna da sanırım cinsel tabuları sorgulamaya başlamakla giriş yapılabilir.


  • yokumbenburda  (02.02.14 05:52:13) 
herifçioğlunun sapık olması benim suçum falan değil. herkes kendine ve kendi çevresine çeki düzen verecek. elin sapığı niye benim suçum olsun.

sen iyi yapmışsın birader.
  • taylor momsen  (02.02.14 10:10:30) 
hocam şunu söyleyeyim, en temiz çözüm yolunu uygulamışsın, takdir ettim seni o an kendini tutup ortalığı velveleye vermeden ve o kızcağızı da utandırmadan çözmüşsün gayet tertemiz.

ben olsam etraflıca filan düşünemezdim olayı o adamı da en azından bayıltmadan bırakmazdım ama senin yaptığından daha iyi bir çözüm olmazdı, bu sadece beni tatmin ederdi taciz edilen insan açısından bile travmatik olurdu.

cidden soğuk kanlılığına hayran kaldım.

@yokumbenburda , toplumdaki cinsel açlığın suçlusu bu arkadaş değil, türk toplumunun kültürünün çarklarına takılıp kalmış insanlardır, doğru konuşmuşsun fakat yanlış adama konuşmuşsun.
  • Mackinaw  (02.02.14 10:16:10 ~ 10:18:30) 
İsteyen istediği yerde durur. kızın boş yere geçmemesi tacizi meşru kılmaz o zaman kızın kıyafetine, yürümesine, gülmesine de karışalım sesli güldü o halde tacizi hak etti diyelim. Olacak iş mi? Kız karakter olarak ses çıkaramayacak utangaç biri olabilir bu kızı taciz edilebilir kılmaz. Kaldı ki daha önce kaç kez örneklerini gördük utandığı için taciz edildiğini söyleyemeyen insanları ya da söylediğinde sanki bu onun suçuymuş gibi aşağılananları namussuz addedilenleri.

Toplumun çoğunluğunun cinsellikle ilgili sıkıntılarının var olduğu aşikar ancak elin sapığının zeka yoksunu davranışını herkese mal etmek yersiz olur. Sayıca az olsa da iyi insanlar hala var.
  • legolasin son oku  (02.02.14 12:57:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.