[]

İzmir'den Adana'ya papağan nasıl gönderilir ?

kargocular canlı hayvan taşımayız diyor.otobus firmaları hiç bir şey taşıyamayız diyor.uçak ise sadece kedi ve köpek taşıyoruz diyor.uçarak gitmesinden başka gönderebileceğimiz bir yol var mı ?




 
garaja gidin. adanaya giden bir otobüsten birisine otobüs bileti kadar para verin. adanada da alıcı karşılasın. hoş o parayı otobüs şöförüne de önerseniz kabul eder. firmalar bu işten para kazanmıycakları için göndermeyiz diyorlar ama otobüsler genelde şahıslara ait olduğu için seve seve yaparlar bu işi.


  • tai  (15.05.09 13:57:14) 
yalnız hem hayvanın, hem de otobüsteki yolcuların iyiliği için uyutmanız gerekebilir.


  • kahvegibi  (15.05.09 14:54:31) 
öyle bir firma var, evcil hayvan nakleden. internette okuduğumu hatırlıyorum. otomobil ile.

gidiş dönüş benzinini alsa götürecek biri çıkar gibime geliyor.
  • cedilla  (15.05.09 20:44:24) 
evet tai haklıymışsın. muavin yöntemi + 10 TL ile halled,ldi.bebek şu anda adanada emin ellerde.


  • ground  (18.05.09 12:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.