[]

platonik

selam
bölümde efendi efendi aşık olduğum biri var ancak kendisi fazla yakışıklı, tip olarak bana fazla olduğunun farkındayım.
kimseyle konuşmuyor. eskiden profesyonel futbolcuymuş, bırakmış okul için. şimdi bütün dersleri aa. facebook twitter kullanmıyor. gidip konuşsam bana ilgi duymayacak, kalbim kırılacak diye korkuyorum. konuşmasam tüm gün aklımda.
not: direk seviyosan git konuş demeyin o kadar cesaretim yok.
tanışmalı mıyım? tanışmalıysam nasıl olsa da tanışsam?

 
Ortak arkadaşından bi bahane bulup seni tanıştırmasını rica et


  • april12th  (01.02.14 21:31:42) 
arkadaşça tanışmalı, gerisini de akışına bırakmalısın. sakın açılayım falan deme. zaten "fazla yakışıklı"ysa kendi dengini arıyordur muhtemelen. zor iş.


  • mandalina kokusu  (01.02.14 21:36:59) 
azcık asosyal birine benziyor, eldde etmen şansın yüzde 55.


  • madeleine elster  (01.02.14 21:38:37) 
@mandalina arkadaşça konuşurum tabi açılamam ama gördüğümde bile salaklaşıyorum anlar ilgimi.

@madeleine cilveli olmak lazım nasıl becerilir ki? filmdeki gibi başıma kitap koyup yüricem:(
  • coralblush  (01.02.14 21:40:12 ~ 21:42:43) 
Bence en yakın arkadaşları ile sıradan bir tanışma ile arkadaş olun ve yine tesadüfi olarak beğendiğiniz kişi ile aynı ortamda bulunmayı bekleyin. Arkadaşlarına yaklaşın kısaca ve onu beğendiğiniz kimseye demeyin


  • sharon and hope  (01.02.14 21:59:43 ~ 22:05:50) 
Sen çok tipsizsen olmaz bu iş


  • warrior35  (01.02.14 22:02:52) 
yanına yöresine otur kendini belli et. bişey de sorabilirsin. teşekkür et sonra gülümseyerek göz teması kur. olacağı varsa anlarsın onun bakışlından zaten.


  • madeleine elster  (01.02.14 22:18:22) 
bence cool ol. yilisik davranma. mesela git facebook'tan ekle, sohbet etmeye calis. ama eriyip bitme. ovgude falan bulunayim deme.
bu sekilde olabilir.
direkt yuzune karsi konusabiliyorsan oyle daha iyi tabii de zor gibi.
  • bohr atom modeli  (01.02.14 22:23:07 ~ 22:23:48) 
@warrior35 ben normal bir insanım da o aşırı yakışıklı abi bölümümde çağatay ulusoy kıvamında bir insan geziyor ne yapabilirim ki? nüfus cüzdanını çalıp evlendiricem kendimle


  • coralblush  (02.02.14 01:14:32) 
tanışmazsan böyle platonik devam edecekse olacakları söyleyeyim; her geçen gün onu düşünmeye devam edeceksin. binbir türlü hayal kuracaksın onunla ilgili. rüyalarından çıkmaz hale gelecek. sonra o gidecek bir başkasıyla birlikte olacak veya aynı ortamda bulunma şansını kaçıracaksın. en sonunda kalbine bu yük ağır geldiği zaman ha herro ya merro diye açılacaksın ama iş işten geçmiş olacak. önünde bazı seçenekler var;
dersleri bahane edip sohbet başlatabilirsin. böylece arkadaş olma bahanesiyle iletişim başlar. adamı tanırsın ve tipi haricinde kendisini sevdirecek neleri var öğrenirsin. bu arada kendini tanıtmış olursun ona. normal bir tipim bana fazla diyorsun. belki huyunu suyunu beğenecek. zamanla ortaya çıkacaktır.
bodoslama dalarsın. seviyorum ulan zalım dersin. eğer çocuğun dikkatini çektiysen birşeyler filizlenir. ama bu neredeyse imkansız. bence birinci yolu tercih etmelisin.
aynı dersleri alıyorsanız veya ortak bir ders varsa yada ne bileyim şu dersi anlatabilir misin, ne tavsiye edersin gibisinden muhabbete gir. zaten o senin sarsak duruşundan ilgin olduğunu anlar.
  • kallesnikof  (02.02.14 01:25:30) 
aşırı yakışıklı olmak başka havalı ve kendini beğenmiş olmak başka. dışarıdan soğuk görünebilir ama tanıyınca iyi bir insan olduğunu görürsün belki. her gün aynı ortamdasınız işte. gidip tanışmak veya araya arkadaş sokmak o kadar zor olmamalı. zaten adamsa seni kibarca reddeder, hoşlanmazsa terslemez.


  • Neill  (02.02.14 09:55:05) 
efendi efendi aşık olmak diyorsun ama ne diyorsun yani cidden seviyorum mu?

ortak arkadaşınız yoksa, aynı masaya oturmuyorsanız pek yapabileceğin bir şey yok. romeolar gibi açılmak da bence bir şey ifade etmiyor önce bir alt yapı lazım. sonra tipi fazlaymış eksikmiş yalan olur onlar çünkü ne çirkinler ne yakışıklılarla ne güzeller ne pasif heriflerle aşklar yaşıyor... bunun kriteri tip değil. daha baştan özgüvensizlik yapma ona karşı ezik eksik hissetme. aynı bölümdeyseniz ortak sohbet aç yalnız olduğu bir anı kolla ve bir iki kelime et tanışıklık olsun. gidip ilanı aşk etme ama arkadaş ol ve kendine güven. tanışadabilirsin uygun bir an bulursan.
  • kirazıseviyorum  (02.02.14 20:14:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.