[]

Staj yeri bulmak için

Merhaba
Bilg. Müh. okuyorum.Eylül-Ocak ayları arasında okul döneminde staj yapmam lazım.Haftaiçi okul yerine işyerinde çalışmam gerekiyor anlayacağınız.
Sadece kariyer.net değil farklı sitelere de ilanlar koysam da geri dönüş alamıyorum.Yahu bir kişi görüşmeye çağırsın arkadaş cv mi gönderince.Özgeçmişim de o kadar boş değil he.Çalıştığım yere de illa fayda sağlarım ama bulamıyorum işyerini.Stajyer dediğin bedava işçi ama maille başvuruyla olmuyor sanki.

Diyorum ki: Pazartesi teknokente(İtü,maslaktaki) gidiyim elimde bolca cv ile orda ilgimi çeken firmalarla tek tek konuşayım cv mi bırakayım.

Mantıklı mı sizce?Yada daha mantıklı bir yol var mı?

Bi de baştan sormam gereken şeyi sormamışım.İtüye aa ben teknokente geldim diyip elimi kolumu sallaya sallaya girebilir miyim?

 
bizim bir arkadaş yaptı bunu. aynı durumdayken gitti itü teknokent'e kim var kim yok cv'sini bıraktı adam. sonunda iki yerden döndüler o da birinde staj yaptı. bence de doğru bir hareket. zaten adamlara denen şey "bak para filan vermesen de olur, bana bir şeyler öğret, kendimi geliştireyim" ki çok mantıklı.
bir de, kariyer.net'e ilan vermeyen, sadece kendi sitesinden ilan veren yerler oluyor. kafada birkaç firma belirleyip bu web sitelerini kontrol etmek de mantıklı olabilir. ör: koçsistem. itü konusunu itü'lü arkadaşlara bırakıyorum.

  • tannen  (01.02.14 19:37:52) 
bölümünde; önceki senelerdeki staj sonuçları listesine bak ordan bulmak kolay oluyor. En azından daha yüksek ihtimal


  • mosquera  (01.02.14 19:56:28) 
İtüye aa ben teknokente geldim diyip elini kolunu sallaya sallaya girebilirsin.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (01.02.14 20:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.