[]

saçlarım dökülüyor

saçlarım dökülüyor. önerebileceğiniz bir doktor var mıdır? istanbulun anadolu yakasında?




 
b12 vitamin takviyesi ii gelir.ama ben aktardan bi ilaç aldım.3. uygulamada dökülmenin azaldığını farkettim. 30 TL.


  • iloushka  (15.05.09 11:48:02) 
@iloushka: nedir acaba aktardan aldığınız ilaç öğrenebilir miyim?


  • charlesbukowskiineksi  (15.05.09 12:32:55) 
bepanthen dekspantenol + evigen alfa tokoferol (ampul olcak bunlar) + badem yagi

(tüm eczanelerde bulunur)
  • thelepermessiah  (15.05.09 12:44:52 ~ 12:48:35) 
arkadaşlar ürün değil de daha çok ilk önce bir doktora başvurmak istiyorum. kan tahlili idrar tahlili flan yapılsın diye. neden dökülüyor sebebini bilelim. o yüzden sizin de gittiğiniz memnun kaldığınız bir doktor var ise mesaj atarsanız tma süper olur.

örnek: başkent üniversitesi hastanesi, dr. mahmut bey, cildiye, tel: 02161111111 gibi.
  • yoktan adam  (15.05.09 13:12:06) 
dökülmesini engelleyemezsiniz, belki yavaşlar. kelliğin çaresi hala yok. ne sürersen sür kafana yine de dökülür o saçlar. belki steroidler fln işe yarayabilir.


  • ency  (15.05.09 13:27:15) 
@yoktan adam

saç stres, sigara, yetersiz beslenme, bağışıklık sisteminin yetersizliği, mevsim döngüsü, genetik etmenler nedeniyle dökülür.
saç için pek dr bilmiorum.kan ve idrar tahlili yaptırmak istiosan en temizi git dahiliyeciye ya da cildiyeciye.derdini sööle yapsınlar testlerini...en ucuz yolu budur.


@thelepermessiah

o ampullerden ben de kullandım çok feci kokuo.kuruyunca geçio diolar ama birinde yağmurda ıslanmıştım.otobüste iğrendim kendimden...
  • iloushka  (15.05.09 13:38:18) 
klube hoşgeldiniz. eğer yaşa bağlı dökülme ise ve büyüklerinizin saçı dökülmüş ise pek yapacak bir şey yok. ben yavaşlasın diye gün aşırı bir tane olmak üzere toplamda 106 adet bepanten iğnesi yedim. kıçım kevgire döndü. bir sene sonra aynı hızla devam etti.

ben doktorun % 70 ihtimal ile size söyleyeceğini aha buraya yazayım. genetik olarak kanınızda yağ topaklanmasını önleyecek bir madde yok. o yağ topakları saç diplerine yerleşip saç ve deri arasındaki bağı koparıp saçı öldürüyor.
  • trocero  (15.05.09 13:39:19) 
@charlesbukowskiineksi

PAK-DAROU die tropikal bi solüsyon. mısır çarşısından aldım.miş miş aktar die bi tükkandan.bana ii geldi.
ama başka büssürü şey var..
  • iloushka  (15.05.09 13:41:00) 
Doktor öneremeyeceğim ama sorunu nasıl çözdüğümü anlatacağım. Önceleri ısırgan otunu kaynatıp suyunu, saçlarımı yıkadıktan sonra son durulama suyu olarak kullanıyordum. Birkaç ay için saç dökülmesini kesti. Sonra ne yaptıysam durduramadım. En sonunda Wella Liquid Hair kullanmaya başladım. Kullanma talimatındaki gibi kullandıktan sonra saçlarımın dökülmesi tamamen durdu. Ancak her kullanımdan sonra üç gün idare ediyor. Sonra yine dökülmeye başlıyor, yine kullanıyorum, yine duruyor. Sorunun ne olduğunu bulmak için doktor bulana kadar dökülmeyi bu şekilde durdurabilirsiniz.


  • placebo  (15.05.09 13:53:14) 
vur sıfıra hafız.


  • winsome  (15.05.09 15:49:52) 
cerrahpaşa tıp fakültesinde ayrıca bu konuyla ilgili bir dal var. ve bu dalda uzmanlaşmış bir prof. var. ünlü biri. şöyle bir cerrahpaşa saç dökülmesi prof. vs diye aratırsan googledan ismine ulasirsin diye dusunuyorum. su an animsayamadim. iste bu prof. un kadıkoyde ozel muayenesi var.oraya gidebilirsin.
kadınlarda bircok teste bakılıyor ama senin durumunda muhtemelen genetik sac dokulmesi testhisi koyacak propecia,rogaine gibi bilinen iki ilac tavsiye edecektir. bi gorun tabi fayda var. bunlar disinda bakim falan ise yaramaz derim.sadece kozmetik olarak kalan sacları daha iyi gosterebilir belki

  • berrak sudaki kırmızı balık  (15.05.09 17:32:38) 
şap soksan nafile. ailede varsa hiçbir şey fayda etmeyecektir.


  • tan vakti  (15.05.09 18:03:03) 
@iloushka iyi de bu ampülleri birleştirerek saç köklerine mesaj yapacak, 1,5 saat beklettikten sonra yıkayacaksınız. o şekilde sokağa çıkarsanız pek tabi kokuşması çok doğal. ben bu karışımı neredeyse 1 yıldır kullanıyorum ve acaip memnunum ve bugüne kadar hiç koku duymadım. belli ki siz başka bir karışım kullanıyorsunuz.

p.s: bu karışım saç dökülmesine son veriyor diyemem, zaten çok şükür şimdilik öyle bir problemim de yok. saçları besliyor ve güçlendiriyor. 15 günde bir masaj yaparak deneyin farkı göreceksiniz.
  • thelepermessiah  (15.05.09 23:41:21 ~ 23:42:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.