[]

Kızlardaki bağlanma isteği?

Arkadaş ortamında bir kızla tanışıp akabininde facebookdan ekledim sonra kızı bi yerlere bişi içmeye çağırdım neyse oturduk konuştuk pek kafalarımız uyuşmuyor bence ama bi daha buluşmak üzere ayrıldık.sonra bi kaç kez daha buluştuk buluşmalarda normal iki arkadaş gibi konuşuyoruz tabi aralarda hafif sataşmalar koklaşmalar olmuyor değil geçen gece bi ton mesaj yazmış bana whassptan bende hiç sevmem uzun uzun mesajlaşmaları neyse bi kaç gün içinde o mesajlar "bana hiç yalan söyleme tamam mı?" "sadece ikimizin olduğu bir dünyaoıdafjsjfd" ilk başta yaralıstayla geyikleri yapıyor sandım sonra farkettim ki bildiğin cidden içten bişekilde yazıyor bende ayıp olmasın diye he he falan yazdım.nedir arkadaşlar bu durum? daha öncede buna yakın, benzer kızlarla tanıştım.lan daha tanışalı 1 hafta olmuş, neyime bağlandın
bi daha görüşmek istemiyorum desem 2 haftaya yeni bi çocuk bulcak ona da aynılarını söylicek zaten ne bu samimiyetsizlik.kaldı ki bunları buluştuğumuzda niye söylemiyorsun,hiçde utangaç biri değil oysa ki



 
ayıp olmasın diye ümit vermek daha ayıp. Bi de samimiyetsiz geliyosa ve kafalarınız uyuşmuyosa ve bağlanma eğiliminde olması sana uymuyosa neden devam ediyosun, yan cep durumu olabilir mi?
kızlar diye genellemeye gerek yok, bazı kızlar böyledir, bazı erkekler de böyledir; senin bağlanmak istememen kadar normal onların bağlanmak istemesi.

  • mezzosprite  (01.02.14 09:11:33) 
"sadece ikimizin olduğu bir dünyada seni eşek sudan gelinceye kadar dövmek istiyorum."

neden sevmediğin, beğenmediğin bir insana ümit veriyorsun, dalga geçiyorsun?

dünyanın en aptal, en dengesiz insanı olabilir ama onun da duyguları ve kalbi var. günahtır.

kusura bakma ben böyle bir ilişki istemiyorum de bitir. o 1 hafta da havaya girmiş olabilir ama senin içinde olduğun havalar daha pis.
  • mea maxima culpa  (01.02.14 10:08:50 ~ 10:09:05) 
Madem kafana uymuyor neden hala buluşup koklaşıyorsun?


  • efrasiyab87  (01.02.14 11:02:07) 
nereden biliyosun başka bi çocuğa bunları söyleyeceğini? belki aşık oldu sana. ayrıca ayıp olmasın diye benzer cevaplar vermek de nedir? benzer bi şey senin başına gelse, kız umut verdi sonra sallamadı kancık diye başlık da açarsın sonra buralarda.


  • mellifica  (01.02.14 11:06:32) 
olm nerden buluyosunuz böyle kızları? ben ne zaman birinden hoşlansam, "aa ne güzel lan, çok güzel anlaşırız, bence sevgili olup düzenli segs yapalım" desem "ya cnm ilişkiye hazır hissetmiyorum.." gibi saçmasapan laflar duyuyorum.


  • der meister  (01.02.14 11:07:33) 
bu kızlarla ilgili bir sorun değil. genel olarak insan ilişkileri ve türkiye'deki ilintilenme biçimleri ile ilgili bir sorun.
kadınlar da erkekler de kendilerine gerçekten değer veren insanları tanımakta güçlük çekiyorlar, kendilerinin de neye değer verdiklerini ya da ne istediklerini hatta nelerden hoşlandıklarını bilmiyorlar.

sen de söylemişsin zaten "iki haftaya yeni bir çocuk bulacak." diye. bak burada da sen kendini değersiz ve gelip-geçici hissetmişsin demek ki.
belki mesele sana gerçekten değerli hissettiren, özel hissettiren ilişkiler ve insanlar bulmak.
böyle insanlar bence var. bir insan herkesle ilişki yaşayamaz. sadece bizim toplumumuz da değil, arkadaşlarının sana başka arkadaşları ile blind date ayarlaması da görücü usulünden farklı değil. neyi sevdiğini öğrenmeye ve kendini tanımaya çalışan insanlardan oluşan bir toplumuz. zamanla sen de, ben de, o da öğrenecek ne istediğini ve nerede ve nasıl rahat ettiğini. sonra belki fikri yine değişir, ama özetle hepimiz kendimizi arıyoruz. bu sırada etrafımızdan geçen insanlar da (onlara hayatlarımızı dokundurduğumuz deneyimlerle) bize kendimizi oluşturma aşamalarımızda fikir veriyorlar. gibi.
  • fauxhumanitas  (01.02.14 11:23:27) 
"Seven sikilir, sikilen sevilir. Neydi ya böyle bişey vardı."

douchebag (31.01.14 18:17:49)


asagidaki duyurulardan birinde boyle bir sey var.



bir daha gorusmek istemiyorum de madem. kafana da takma. muhtemelen cabucak kendini kabul edecek birini bulur.

sen de kendine gore birine bak.
  • idexo  (01.02.14 11:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.