[]

enstrümantal müzik tavsiye

uzun suredir klasik bati muzigi dinliyorum. biraz da musiki ve turk sanat muzigiyle tanisayim dedim. her turlu tavsiyeye acigim. omer faruk tekbilek'ten "i love you" ve ali ufki bey'den "uyan ey gozlerim" gibi ezgilerden cok hoslanirim. melodik parcalar tercih sebebidir. klarnet, ney, kanun, keman ve ud onceligimdir. vakit ayiranlara simdiden tesekkur ediyorum.




 
  • tepedeki psychedelic adam  (31.01.14 22:57:04) 
murat tugsuz'un haberci albümünü şiddetle öneririm.


  • halitkin  (31.01.14 22:58:05) 
tam istediğin gibi olmasa da, hepsi üstadlardan oluşan kadrosuyla türk ezgileriyle batı müzik kompozisyonlarının harmanlandığı 2 tane tavsiyem olacak:

laço tayfa'nın albümleri,

ve alper berksu ve orkestrasının hijazz 1- hijazz 2 albümleri


misal hijazz'dan volkan öktem'in kayıt videosu : www.youtube.com

yahut laço tayfa'dan hicaz dolap: www.youtube.com

özellikle hijazz daha bi senlik: neyde aziz şenol filiz var.
  • matchgrip  (31.01.14 23:00:44 ~ 23:04:33) 
tesekkurler arkadaslar, cok yardimci oldunuz. hepsini tek tek dinliyorum.


  • onthebass  (31.01.14 23:07:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.