[]

Erkekte uzun (gerçekten uzun) saça bakış

merak ettiğim birşey var, arkadaş söyleyince aklıma takıldı; erkekte uzun olan, uzun derken de sırtın yarısını geçen saç boyuna karşı olarak herhangi bir yakıştırma var mı? omuzlardaki uzun saçtan farklı mı görülüyor?

ben öyle birşey olduğunu düşünmüyordum ama birbiri ile tutarsız da olsa bolca yakıştırma söylediler, garip geldi.


 
omuzdaki saçtan farklı görülüyor tabii ama benim için omuzdaki saç biraz da yağlı filansa grunge diğeri de metalci. benim yakıştırmam budur.


  • tepedeki psychedelic adam  (31.01.14 17:26:26) 
norveçli metalci abi deriz biz


  • patricia kitten  (31.01.14 17:40:45) 
@tepedeki pisidelik adam yağlı, pis gibi ele almazsak peki gene de mi farklı?


  • kulkke  (31.01.14 17:41:21 ~ 17:41:36) 
tiple doğru orantılı olarak uzun saç bence muhteşem. uzun saçlı olarak diyebilirim ki, günlük haşırt diye toparlayabildiğim bi saça sahibim,kıvırcık saç omuzlarda taç ta taktığım oluyor, serbest bıraktığım da. en güzeli toplayıp kafanın üstüne doğru toplamak, şu eşim bilirde ki eleman gibi vs.


  • kozm  (31.01.14 17:49:56 ~ 17:50:26) 
yüze de bağlı ama genelde metalci tipi oluşuyor. türkiye'de özellikle. ama toplayınca metalci izlenimi kalkabiliyor.


  • ermanen  (31.01.14 17:52:42) 
kesin metalci, rockçı gitar çalan bir abidir herhalde diyorum ben de. omuzdaki saça uzun demem. onu oyuncu, saça başa özenen, sanatçı ruhlu, tikky, normal herkes yapıyor. daha uzunu kesin müzik zevkine bağlı çıkıyor. hiç de yanıltmadı bu çıkarımım bugüne kadar.


  • kirazıseviyorum  (31.01.14 18:02:39) 
bir erkek olarak kesinlikle yadırgamıyorum, fakat erkekte uzun saçı büyük bir dezavantaj ve zayıf nokta olarak görüyorum.

bazı elemanlara yakışıyor cidden, hani saçları 3e vurdursa yozgat otobüsünden yeni inmiş gibi görünecekken adam uzun saçla cidden yakışıklı görünüyor fakat genel olarak uzun saç erkeklere yakışmıyor hocam, hele bi de sakal kombinasyonu varsa amanın.

kesinlikle omuz hizasında saç çok daha saçma görünüyor, bele kadar uzayan saç daha tamamlanmış bir görüntü sunuyor.

kısa saç çok güzel bişey, kel kafa daha da güzel bir şey, ciddiyet katıyor insana lakin uzun saçlı insan besin zincirinde her zaman 2 numara saç sahibi insandan bir tık aşağıda olacak, bu da bir gerçek yani.

kısa saç testesteronu göz önüne çıkarırken uzun saç feminenleştiriyor, bu ön yargı gayet oturmuş bir şey, kısa saçlı insan her zaman daha özgüvenli olduğunu hissettiriyor, uzun saçlı insandan daha fazla güven veriyor.

tabii ki saygı duyarım, kel oğlandan sevgilerle.
  • Mackinaw  (31.01.14 18:28:00 ~ 20:30:37) 
erkekler GENELDE çok titiz/temiz olmadıklarından bana hemen pis izlenimi yaratıyor. o nedenle itici buluyorum. toplanacak boyuta asla gelmemeli bence.


  • alaimisema  (31.01.14 18:31:33) 
ne güzel uzamış derim, topuz yapılsa nasıl durur acaba diye düşünürüm falan o kadar


  • elyafiyaffellaffelebelyafelyaf  (31.01.14 18:49:08) 
Kızıldereli genlerine sahip erkeklere yakışıyor:
25.media.tumblr.com

Bu tip sakal bıyık varsa böyle yukarıdan toplanmasını da güzel buluyorum:
media-cache-ak0.pinimg.com

Diğerlerine omuz hizası yakışıyor ama o da herkese yakışmaz tabi. Yakıştırdıklarımdan ilk aklıma gelenler: Brad Pitt, Johnny Depp, Kurt Cobain
  • m e l t e m  (31.01.14 18:56:13) 
güzel abidir onlar, yerim. ne kadar uzun, o kadar güzel. temiz olmak koşuluyla tabii. ha ama bazıları oluyor, o saçlar kalçaya kadar iniyor, onu abartı buluyorum işte. o kadarına gerek yok, kadında da erkekte de.


  • devilred  (31.01.14 19:09:50) 
Bele kadarsa yakismaz kari gibi derler. en iyisi ayak bilegine kadar uzatmak gerekirse metrobuste sacini demirlere baglar iki elle rahat rahat ayakta gazete, kitap okursun.


  • bilan  (31.01.14 19:13:30) 
benim için uzun (geçekten uzun) saçları olan daha bir güzelleşiyor yani. benim gözümde artı bir ya da iki puan kazanıyorlar.
yaşasın uzun saçlı kadınlar cumhuriyeti !!!

  • maltalı  (31.01.14 19:25:27) 
Kıskandıklarındandır o. Uzun saç bir tanedir. Hem saç dediğin rüzgarda dalgalanmalı.


  • blues buzz  (31.01.14 20:09:04) 
üstüne bir de ipneyse sikebilitem artıyor, sikerim demiyorum ama normal saçlılara kıyasla 0.5 puan daha artmış oluyor sikilebiliteleri.

diğer sikibilitasyon katsayılarımdan bazıları;

beli inceyse - 0.6 puan,
kollar kılsızsa - 0.2 puan,
gözler renkliyse - 1.4 puan,
kariyer - 1.1 puan gibi

biraz uzun saç mevzusundan uzaklaştım yine de faydası olur diye umuyorum. sorun çok güzelmiş tşk.
  • ateyist_  (31.01.14 20:15:55) 
Olay metalcilik, finlandiyacılık, ılık falan değil. Metal muzik cok dinlerim ama erkekte uzun saç her zaman itici gelmiştir.


  • mellifica  (31.01.14 20:25:43) 
bakımlı, düz ve sarıysa benim gözlerim takılıveriyor, kucağıma yatırıp saçlarını tarayasım, öresim geliyor. lakin eski metalcilerden kim kaldı azizlerim..


  • durme  (31.01.14 20:31:36) 
@ateyist_ diyorsun ki homoseksüel fantezilerim var ama serde homofobi var, gerçekleştiremiyorum - öyle mühendislik ortamında falan açıkca söylüyorum şakaya vurup, etrafta yazıyorum ama sonuna da "ama bak gerçekleştirmem" diyorum. iyiymiş. balkanlara, karadenize, kuzeye, çerkes köylerine falan çıkınca işin zor aslında, işin ucunda erkekle ilişkiye doğru yönelim var sürekli. =/ paşam bir ara sormuştun hatırlıyorum, kız arkadaşın varken başka kıza gidiyordun falan - bunlar hep eşcinsel dürtülerini reddetme çabası imiş demek ki. bırakıver kızı bari kıza karşı dürüst olup.


  • kulkke  (05.02.14 18:53:18 ~ 06.02.14 19:50:09) 
meltem'e verdiği örneklerle birlikte katılıyorum.
yakışana çok yakışıyor.

  • blatta hiberna  (05.02.14 18:59:21) 
saçı uzun yakışıklı adam görmedim daha. ben için hepsi kız kardeş gibi.
ps: losttaki sawyer hariç

  • madeleine elster  (05.02.14 19:01:50 ~ 19:02:35) 
valla henüz öyle biriyle karşılaşmadım ama şu normal uzun saçlı
www.esyadolabi.com
arkadaşa nasıl bakıyorsam öyle bakarım. sen kendine yakıştığını düşünüyorsan kimsenin tek kelimesini düşünme bile bu konudaki. çünkü sen beline kadar uzun saçlarınla mutlusundur. insanlar 1 yargılar 2 yargılar, ama alışırlar sonunda. gerçi sen "yakıştırma" demişsin sadece, bunu iyi anlamda mı kötü anlamda mı söylediğini bilemeden konuyu buraya taşımış oldum ama söylediklerimin arkasındayım efem.
  • groundhog day  (05.02.14 19:09:02) 
Olabilir yani uzatılabilir ama ben erkeklere pek yakıştığını düşünmüyorum yani kısa saç daha iyi duruyor bence.Kurt cobainin saçları bile uzun bence bir erkek için, ha ona çok yakışıyor ama o saçı kestiren hiçbir erkek kurt cobain olmuyor.
iv1.lisimg.com
bi erkekte en iyi duran saç boyu bu bence. tabi yakıştırmalar yapmak yanlış olay zevkler ve renklere geliyor çünkü. üç kız otururken saçları sırtına kadar uzun bir erkek görmüştük iki kız arkadaşım da adamı çok yakışıklı buldu ben pek beğenmedim mesela.
  • ddenizz  (05.02.14 19:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.