[]

Tarihi geçmiş tavuk?

Merhaba Duyuru,

Ev arkadaşım zamanında tavuk almıştı (baget) bugün buzluktan çıkarıp paneyle yapacak ancak paketin üstündeki son kullanım tarihi 19 Ocak'ı gösteriyor. Ve tavukların rengi de beyaz değil bildiğiniz normal et renginde. Valla şuan o yapıyor ama tavuk zehirlenmesinin çok pis bi şey olduğunu bildiğimden işkillendim ve o yüzden size sormak istedim?

Ne dersiniz?

 
Yemesin bence ...


  • şapkasız çıkmam abi  (31.01.14 17:26:15) 
normalde buzluktaysa bir şey olmaz ama rengi ve kokusu kötüyse yemeyin bence.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (31.01.14 17:27:29) 
merhaba. bu konu da yetkili merci annedir bence. ben olsam anneme sorardım. o da "dondurulup, çözülüp tekrar dondurulmadıysa ye" derdi. arada çözülmediyse ye bence.


  • libertine  (31.01.14 17:29:40) 
@Libertine aynı mantıkla 10 sene sonrada yşyebiliyor olman lazım.konu sağlık ve tavuk zehirlenmesi kötüdür.


  • şapkasız çıkmam abi  (31.01.14 17:34:27 ~ 17:34:45) 
tavuk eğer bozulmuşsa zaten öyle pis kokar ki normal bir insan yiyemez. tavuk olayı hassas aman diyim


  • hazel  (31.01.14 17:34:46) 
Bozulmuş olsa kokardı.


  • nickini vermek istemeyen uye  (31.01.14 17:35:00) 
ya şu muhabbeti bırakın artık her gördüğümde sinirleniyom 19ocak demişsin sanki 19ocak2010 aq daha 10gün olmuş buzlukta duran şeye nolacak hayret bişeysiniz be


  • blossom  (31.01.14 18:23:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.