[]

iPad almak hakkında kısa sorular

Selamlar,

iPad Air Wifi - 16GB'a yan gözle bakıyorum, kısa kısa sorularım var.

1- Apple Store ile Elektronik Mağazalar arasında ne fark var (özellikle garanti dolayısı ile)? Apple Store'dan alınca yurt dışında da garanti kapsamında olacak mıyım?

2- Apple Store sanırım önceden teslimatı geciktiriyormuş ama sonradan toparlamışlar, son zamanlarda alışveriş yapan oldu mu? (Ankara'dayım)

3- iPad ürünü yarından itibaren geçerli olacak taksitlendirememe durumundan etkilenecek mi? Öyleyse bugün alacağım direk, yoksa haftaya siparişi vereceğim.

4- Ürünü kullananlar özellikle, var mı ekleyeceğiniz hayati bir gözlem?

Cevap vereceklere teşekkürler, hepinize benden tik.

 
İpad için 16 gb disk alanı mutlaka az gelecektir


  • porn star  (31.01.14 13:51:58) 
Cevaplar için teşekkür ederim.

Garanti konusunu aslında Amerika'da geçerli olup olmayacağını öğrenmek için sormuştum. Anladığım kadarıyla Apple Store olan ülkelerde geçerli olacak Apple Store'dan alırsam. Taksit olayı da acaba cihazın 3G özellikli bir versiyonu da olduğu için bu kapsama almışlar mıdır tüm iPad'leri diye merak ettiğimden sordum.

3G olmamasının cefasını telefonumdan bağlantıyı aktararak çekmem wireless olmayan yerlerde. Hafıza konusu da maalesef bütçemi bu kadar zorlayabiliyorum. Google Drive yardımı ile idare edebilirim diye düşünüyorum.

Teşekkürler tekrar.
  • direnk  (31.01.14 13:59:27) 
1) ipad'i nereden nasıl aldığınız önemli değil. ilk aktivasyondan sonra 1 yıl uluslararası garantisi var. ama apple'dan alırsanız yurt içinde yetkili servislerde 2 yıl garantisi de var. Yani Türkiye'de 2 yıl, uluslararası 1 yıl garantisi var.
2) -
3) -
4)Telefonunuzun kişisel erişim gibi bir özelliği varsa (wi-fi hotspot) 3g olmamasından çok etkilenmezsiniz. 16 GB cidden az gelir öyle bir cihaza, çünkü oyunların boyutları bile iphone'a göre çok fazla.
  • himmet dayi  (31.01.14 14:00:37) 
yerinde olsam mini alırdım zira yanında taşımak için fazla ağır oluyor.
ipad mini retina displayli olanı teknik olarak eşit işlemci gücüne sahip.
yani air in ufak versiyonu tam anlamıyla.
o yüzden büyük olanı biraz hamallık gibi geliyor bana. (şahsi fikrim tabi ki)
  • rentts  (31.01.14 14:25:05) 
4 - ilk çıkttğından beri ipad 2 16 wifi kullanıyorum. Hala canavar gibi çalışıyor. Pili sadece artık 4 saat civarı dayanıyor. Yaklaşık 4-5 senelik alet ama buna da çok şükür.
Alete film yükleyip seyretmedim hiç. Daha çok evdeki server üzerinden seyrediyorum film/dizi gibi şeyleri. Eğer kaynak sıkıntısı olduğunu bilip de kullanırsan bir süre sonra hiç de az gelmiyor. Demek istediğim 5 6 tane büyük oyun atmazsan içine, filmlerini benim yaptığım gibi izlersen, hiç sıkıntı değil 16 gb. Ama herşeye rağmen 3G nin eksikliğini duymadım değil. Almışken 3g lisini al. Bir adette nexus 7 2013'üm var. Ipad kullandıktan sonra, android yavan, biraz eksik geliyor insana. Bunu da belirteyim, android ile ilgili düşüncelerin varsa kafanda.

  • bioss  (31.01.14 14:48:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.