[]

Body ve Kilo Alma

1.77 ve 70 kiloyum, biraz kilo almak istiyorum ama geçen sene fazla yiyerek yaptığım denemede yalnızca göbek yapabildim ve kısmen duruyor. amacım daha homojen bir şekilde kilo almak yani kas kütlesi olarak kilo almak bu yüzden bodye başlamayı planlıyorum ama öyle senelerce devam edebilcek bir yapıda değilim zaten yazda geliyor şimdi 2 ay gidip daha sonra zaman bulabilirsem devam ederim diye düşünüyorum.

sorum şudur: kilo aldırıcı tozlar bana yardımcı olabilir mi ? (protein tozundan bahsetmiyorum) örnek olarak: www.hepsiburada.com
niyetim bunu almak çünkü sadece yemekle dengelemeye kalksam o kadar efor sarfedince kesin kilo veririm ki amacımın bir hayli dışına çıkmış olurum.

 
body ayağına bu tozlardan kullanmıştım ve ağzımda aft benzeri yaralar çıkmıştı. bünyeden bünyeye değişebiliyor gerçi. ben pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.


  • xatai  (14.05.09 22:45:44) 
Sporu yeterince ciddiye almazsan bunlar da aynen gobek olarak geri doner. Gainer kullanirken cok siki calismalisin, duzenli olarak gitmelisin salona.


  • msb  (15.05.09 00:06:41) 
bir yıl gainer kullandım. gözle görülür ya da hissedilebilir bir zararını görmdim.
sporunu aksatmazsan göbek de yapmaz.
sağlamö yerim, doysam da yerim dersen bence kullanmaya gerek yok.
benim yemekle aram olmadığı için kullandım.
  • domine deyus  (15.05.09 00:18:14) 
bu bir Weight Gainer. bunu alırsan karın çalışmaya derhal başlamalısın. yoksa göbek yapacağı "kesin"dir.

diğer taraftan bu zımbırtılar epeyce pahalıdır. o gördüğün kutu body building ci için maksimumm 3-4 günlüktür. yerinde olsam aynı paraya doğal yollardan beslenirdim.

şöyle diyeyim doğal besleneme (her gün 350 gram tavuk göğsü) yiyebildiğin kadar yağsız makarna
ve Weight Gainer (kullanma talimatında dedği gibi kullarısan) karşılaştırırsan tavuk eti daha ucuza geliyor. haberin olsun.
  • can see  (15.05.09 00:23:54) 
az once de supplementlerle ilgili baska bi duyuruya cevap verdim, o yuzden biraz patlayabilirim.

benim anlamadigim, adam gibi yemek yemek varken neden boyle dandik seylerle zaman kaybediyorsunuz?

zaten spor yapmaya yeni baslayacaksin, spordan 2 saat once tavuk-makarna, spordan sonra da pilav-ton baligi yapip, gece yatmadan once de 1 litre sutunu icip krallar gibi beslenecegine neden boyle seylere sahip oldugundan daha fazla anlam yukluyor, bunlari bi mucize gibi goruyorsun?

60 liraya tam 8 kilo tavuk eti alirim ben. 25 gun de yeter o ayrica...
  • osuruklu  (15.05.09 07:36:01) 
wieght gainerlar en gereksiz supplementlardandır. Yeni başlıyorsan whey bile çok gerekli değil.


  • arnold schwarzeneger  (15.05.09 12:54:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.