[]

saygı

lütfen artık kimsenin yaşıyla başıyla uğraşmayın. geçende yine açtım benzer bir duyuru yine açıyorum dayanılacak gibi değil çünkü. bazı kullanıcıların yaşından dolayı bu kadar çirkinliğe maruz kalmasını anlayamıyorum. 'menopoz teyze, depresyon teyze, abla' gibi banal hitaplarda bulunan arkadaşlar siz de o yaşa geleceksiniz. insanları takdir etmeyi öğrenin. bu yaşıyla alay ettiğiniz insanları başka türlü alt edemeyip yaşına sarmanız çok komik. sorum da şu; bu saçmalığa ne zaman son vereceksiniz?




 
bahse konu yazar sorulara alaycı ve zehir zemberek cevap veriyor. kimsenin böyle tavırlara ihtiyacı yok. insanlar uğraşmak istemediğinden yaşından vuruyor.

yaşını söylemeden tavrınız çok olumsuz, alaycı ve itici dese de olur aslında ama böyle yapınca tartışma devam ediyor, anında iğneli cevaplar geliyor. yoksa yaşlı olmak normalde saygı uyandırır. durup dururken kimse yaşlısın keşke ölsen demez.
  • [silinmiş]  (31.01.14 10:34:54) 
yaşa hiç girmeden, çok zekice bir cevap verirsin ve bir daha bişey diyemez.
sen yaşlısın, yok menopoz teyzesin yok bilmem nesin o kadar komik oluyor ki benle alakası olmadığı halde dalga geçiyorum ben bile.

  • rock n roll  (31.01.14 10:40:13) 
haklisin.


  • beriberi  (31.01.14 10:46:40) 
Olayı merak ettim.


  • arnold schwarzeneger  (31.01.14 10:56:39) 
çok gençsiniz keşke ölseniz :P

çok komik argümanlar :) seviye süper. 45 yaşında menapoza giriliyor. bir de ölmek gerekiyor. neden? douchebag öyle istiyor çünkü. canı sıkılıyor :)

yani menapozlu teyze diyince ben banyoya girip ağlıyor muyum? öyle mi zannediyor insanlar?
  • mea maxima culpa  (31.01.14 10:56:47 ~ 10:57:05) 
sayın @arnold arkadaşım. olayın evveliyatı var. ticari amaçlarla 8-10 tane fake hesap alan bazı troll arkadaşlar ve onların kankaları var konunun içinde.

seviye de 45 yaşındasın, menapoza girdin sus otur. biz genciz. hep biz konuşacağız.
  • mea maxima culpa  (31.01.14 10:58:26) 
Duyuru ortalamasının üstündeyimdir herhalde ben de. Tabii ki menapoz teyze denmesini istemem ama küçüklere de ergen, bebe, vb. de denmesin. Bunu da sevmiyorum.

Edit: Lafım kişisel değildir. Ortada olup biten bir şey varsa ondan da haberim yok.

Ek olarak, aynı yaştaki insanlar birbirine mal, gerizekalı, vb de demesin istiyorum.
  • aychovsky  (31.01.14 10:58:38 ~ 11:02:55) 
mea maxima culpa, ben sana "yaşlısın keşke ölsen" demedim ki. sana yaşınla ilgili takınılan tavır bu yönde duyuruda. sadece özetledim yaşanan durumu.


  • [silinmiş]  (31.01.14 11:04:24) 
douchebag kimsin, nesin bilmiyorum ama desteklediğin ve güç aldığın glori ve benzer troller. her şey ayan beyan ortada.

benim kim olduğum ortada. yaşımı bilerek yazdım ben. yaşımla ilgili takıntım olsa hayatta yazmazdım. hatta yaşıyla ilgili takıntısı olanlar için burası ideal ortam. al kanka ver pampa diye yazarak bir ömür geçirilir bu ortamda.

45 yaşında olduğum için ve menapozlu olduğum için (çok doğal bir şey bu da olabilir-ama değilim- ancak menapoz da hayatın sonu değil) susmam mı gerekiyor? bu utanılacak bir şey mi? sizinle ve benzerlerinizle hemfikir olup yalakalık yapmam mı gerekli?

yok öyle bir şey.
  • mea maxima culpa  (31.01.14 11:13:46) 
mea maxima her cevabında başkalarıyla alay ediyor. biraz önce bana 5 yaşında olduğunu sanırlar dedi. rahatsız oluyorsa cevap yazmasın. sorunu ne millete bu kadar takıyor anlamadım.


  • tunc_  (31.01.14 11:15:05) 
beni en çok sinir eden, eğer yanlış hatırlamıyorsam, geçen gün böyle menopoz teyze falan diye atlayanların çoğunun kadın olduğunu bildiğim (veya zannettiğim) kullanıcılar olmasıydı. hem ağlarlar patriarka, erkek egemenliği, bayan değil kadın vs diye sonra en önce başka kadınların kuyusunu kazmaya uğraşırlar. mea'nın haşin ve laf atmalı cevaplar yazdığını düşünüyorum evet, ama hepimiz aynı prototip olmak zorunda da değiliz. ve bunu dile getirmenin başka yolları da var elbet. zekasını bir gıdım bile kullanamayan insan belaltı vurmaya çalışacaktır çok normal.


  • quasiromantic  (31.01.14 11:26:03) 
troller dökülüyor.


  • mea maxima culpa  (31.01.14 11:26:06) 
konuyla ilgili değil diye silinebilir :)

fimlere henüz bakamadım ama süper bir sayfa

onedio.com
  • mea maxima culpa  (31.01.14 11:40:21) 
ben douchebagin trollüyüm meacım nasıl bildin? ne zeki şeysin sen öyle afferin sanaaaa :) (mea gibi cevap verme denemesi)


  • tunc_  (31.01.14 11:47:51) 
ben de yaşından, menopozda olmasından vs dem vurarak cevap verilmesine karşıyım.

mea maxima culpa, ben sadece tavrının itici ve olumsuz olduğunu ve tartışma yaratmaktan çekinmediğini söylemek istiyorum. yaşında bir şey yok.
  • [silinmiş]  (31.01.14 11:48:39) 
Bahsi gecen kullanici donanimli bir kadin gozlemlerime gore. Dikkat edilesi cevaplar verirdi. Evveliyatinda da uzun sohbetlerimiz de olmustur.
Saygimi ve sevgimi kazanmisti.
Fakat simdilerde, bi alayci tavir, gereksiz ayar verme calismalari, bu boyle di mi yaa diyen mini mini tatli cocuklara duyurunun seviyesine bak bee diyerek antipatimi topladi. Ki bunu tek yapan da degil. Birkac tane mea benzeri kucumseyici tavirda insan var. Meanin farki mutemadiyen burada ama mutemadiyen kucumseyici .
O zaman en primat tepki off gelme be o zaman dedirtiyor icses olarak.
Tabi mea bu esnada tartisma ortamina dusuyor ve nasil ki cocukken uzuuuun diyerek bile dalga gecebilirsek ayni basitlikle apla diyoruz, derim, dedim.

Ayrica 55, 52 ve 40 yasinda 3 tane duyurucu yazar taniyorum. Ve bu adamlara yaslisiniz olseniz meeaah demedim aksine neden bu kadar gec kaldim dedim gerek saygidan gerek sevgiden.

Bu sacmalik sonlanmayacak. Cunku boylesi bir toplulukta var olan ahenk kendini kontrol eder.
Nasil, sozluk bozdu ya dedim buraya kactimsa burasinin da bozdugunu dusunursem kacacak yer bulurum.
Yani munferit olarak saygili olun ulan demek faydasiz.

Velhasil, olum bence dunya duz yuvarlak olsa duserdik, bunu da aciklayin ateyizler diye bir soruya seviye nerde yaa demek kadar eblehce bir davranis yok.

Unutmadan , duyuruda herkes her konuda fikri mutabik degil, arti sonsuzfan eksi sonsuza kadar cevaplar sorular goruyoruz. Yani bahsi gecen yaxarin surekli soyledigi gibi herkes bir fikirde aksini iddia edenin de yuhalandigi yok.

Tavir yanlis, yanlis tartismalarin icine suruklenilir boyle.

Kimseyle derdim yok.
Troll olacak en son kisiyim, sanirim.

Koy muhtari gibi cevap yazdim, idare edin artik.

## alttaki cevaptan sonra, o zaman tavriniz buysa size takilacak kulplara razi olmalisiniz.
  • cecilia  (31.01.14 11:49:33 ~ 12:31:24) 
hiç sevmem böyle konuşmaları. madem laflar bana geliyor cevap vereyim.

45 yaşıma geldim diye süper olgun davranmak zorunda değilim. kimseyle hemfikir olmak zorunda değilim. ara sıra aklı başında cevap vermek geliyor içimden, ara sıra da gıcıklık olsun diye.

birçok arkadaşa özel mesajla elimden gelen yardımı yapıyorum, daha iki gün önce bir arkadaşa yüksek lisans sınavlarına nasıl hazırlanması gerektiğini anlattım 1-2 saat bir kafede. bunları anlatmak zorunda değilim, övünülecek şeyler değil zaten.

ara sıra mahsustan gıcık cevap veriyorum, çünkü duyuru ortamında herşeyle hemfikir olmak için ağır bir baskı var. aykırı fikir beyan ettin mi yandın. bir çok duyuru kendi fikrine onay almak için açılıyor. ben böyle böyle düşünüyorum sizce de öyle değil mi diye soruyor adam? adam duyuruyu açıyor, sadece beğendiği cevapları tıklıyor.
  • mea maxima culpa  (31.01.14 12:04:05 ~ 12:09:55) 
ek: birkaç hafta sadece kahvaltı edeyim de zayıflayayım eki eki eki diyen insana 5 yaşında mısın, troll müsün derim :)

ama o lafı yazmadan önce kilo vermek değil, o kiloyu nasıl verdiğin ve geri almaman önemli diye yazmıştım. onu da hatırlatırım.
  • mea maxima culpa  (31.01.14 12:06:46) 
meacım bak, senin bana "5 yaşında mısın eki eki" demenle başkalarının sana "45 yaşında menapozlu teyze" demeleri arasında bir fark yok. önüne gelene "trollsün yeaaa git trolll" demen de aynı tavır. kimseye yaşıyla, görüşüyle, aptalca sorularıyla laf iğneleme hakkını kendimde görmem, ama sen görüyorsun madem sana da menapozlu teyze demelerine katlanıcaksın.


  • tunc_  (31.01.14 12:12:57) 
şu caps'i paylaştıktan hemen sonra vereceğim. aslında daha önce yapmamıştım ama kanımca cuk oturuyor ve size göre saçmalık olacaktır diye kabul ediyorum. so:
i.hizliresim.com

  • baba jo  (31.01.14 12:24:42 ~ 14:26:16) 
Bahsi gecen duyurularda cevap verenlerden biri de bendim, depresyon teyze dedim ama bunu yaşına degil moduna istinaden soyledim.

O duyurunun altına benzer cevap yazmistim. Buraya gelip cani sıkıldı diye insanlara saldiran biri iticidir. Yorum yapmakta elbette ozgurdur ama bunu saygi çerçevesi içinde yapsa isterse 90 yasinda olsun severek dinlenir. Bu haliyle 20 yasinda da olsa depresyon teyze modundadir.

Saygidan soz etmek istiyorsanız once karsi taraftakilere saygi gostermelisiniz.

Duyuruda boyle bir tartışmanın icine girmek istemezdim ama durumu aciklamak icin yazdim, yasla ilgili hicbir zaman takintim olmadi aksine her zaman kendimden büyük insanlarla iyi anlasmisimdir. ayni seyi 20 yasinda biri yapsa ona da depresyon teyze derim.
  • fraise  (31.01.14 12:47:56 ~ 01.02.14 01:30:56) 
bu arada yaşımı 45 yazdım diye birkaç saat içinde troller beni 50 yaşına getirmişler :) yarın 60 yaparlar, öbür gün de 75, sonra cenazemi kaldırırlar.

üzülecekler ama 43.5 yaşındayım :)
  • mea maxima culpa  (31.01.14 22:35:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.