[]

Rejim

Ben sporla rejim yapıyorum ama çok ilerleme kaydedemiyorum. Birkaç hafta sadece kahvaltıyla günümü geçirsem sonra normak rejim menüme dönsem protein sebze apırlıklı olan iyi olur mu benim için, kilo vermeme direncimi kırar mıyım?




 
önemli olan kilo vermek değil. o kiloyu nasıl verdiğin ve geri almaman.

ayrıca bu yazdıklarını okuyan birisi tunc 5 yaşında arkadaşları ona einstein diyor der pekala. yani o kıvamda olmuş. herhangi bir gazete magazin ekinde bile bu düşündüklerini çok zararlı olduğu yazıyor.

ha trollsen bilemicem.
  • mea maxima culpa  (31.01.14 10:08:44) 
aksine aç kalırsanız kaydettiğiniz ilerlemeyi de kaybedersiniz. aç kalınarak yapılan rejimler program değiştiği an tekrar kilo almanıza neden olur. yani aç kalıp sonra menünüze dönünce kilo almanız bile mümkün.


  • alaimisema  (31.01.14 10:08:55) 
(bkz: intermittent fasting)

Diyet diye yaptığın şey belki de diyet değil.
  • arnold schwarzeneger  (31.01.14 10:11:00) 
beş yaşındayım ve beynim yok mea maxima. düzgün cevap verebilirsin.


  • tunc_  (31.01.14 10:11:32) 
Günde en az 45 dakika - 1 saat arası yürü bak o zaman nasıl zayıflıyorsun. Sonra gelip bana dua edersin. Yaklaşık bir ay bunu dene bak nasıl faydasını göreceksin. Hadi selametle..


  • gökhankaratur  (31.01.14 10:16:03) 
Spor olarak cardio yerine ağırlık çalışıyorsan, yağ oranın azalmasına rağmen kilon pek değişmez. Günlük kalori alımını belirli bir sınırda tutup, spor + bazal yaktığın kaloriyi bunun üzerine çıkartırsan kişo vermen gerekir. Ama dediğim gibi ağırlık değil cardio yapmak lazım.


  • black light  (31.01.14 10:16:48) 
yazdım ben cevabımı zaten. kilo vermek değil, o kiloyu nasıl ve dediğin önemli ve de geri almaman.


  • mea maxima culpa  (31.01.14 10:28:54) 
usluptan usluba fark var.


  • tunc_  (31.01.14 10:34:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.