[]

torrent

sevgili torrentciler. demonoide üyeyim. download yaparken ayrıca gönderiyorumda. hatta göndermeyi o kadar çok seivyorumki download yaptıktan iki gün sonra bile hala göndermeye devam ediyorum. lakin hiç bir zaman istediğim kadar gönderemiyorum. limitsiz upload yaptım bitlord'da. arkadaş bi bakıyorsun 4'le gönderiyor bir bakıyorsun 50 ile. ama sonra çat diye kesiliyor. kısacası sorum şu;

daha hızlı gönderebilmek için ne yapmam gerekir? şimdiden teşekkürler


 
valla ben de aynı durumdan muzdariptim kastım kastım upload yapcam diye ama olmadı. zaten 1024 lük bağlantıyla sanırım max 20 25 kb falan up yapabiliosun saniede. o yüzden gb larca upload yapıp ratio mu yükselteyim diyosan çoook kasman lazım. ben naptım peki? burda sormuştum yine bööle bi soru ve ratio master adlı caaanım fake upload programını tavsiye etmişlerdi ben de kulllandım. şimdi çoğu torrent sitesinde power user ım, yok efendim hd monster ım bu gbi ünvanlarım var. çünkü terrabyte larca upload um gözüküyor ama ben tabi ki 1024 le bırak terrabytelarca upload u download yapmaya kalksam bile 3-5 ayımı alır. o yüzden kasma. fake upload yap. ilerde bizim hızımızda japonyadaki, amerikadaki hızlara ulaşırsa o zaman biz de seed yaparız. bu arada demonoid zaten public tracker gbi çalşıyo orda ratio kasmana gerek yok. private tracker lara yönelmeni tavsiye ederim. bunları da duyuru da biraz araştırma yaparsan bulursun.


  • rentts1  (14.05.09 21:26:52) 
benim bildiğim kadarıyla o iş biraz talih meselesi. kimse sizin upload yaptığınız şeyleri indirmiyor olabilir. bi de orada bişey var upload yaptığınız kimseleri belirlemek için. mesela siz demonoidden indirmişsiniz uploada bırakmışsınız ama sizden indirenler demonoid kullanıcıları olmayabilir. o yüzden bugün iyi upload yaptık ha demenize rağmen rationuzda bi iyileşme göremeyebilirsiniz. bahsettiğim mesele nerden ayarlanıyordu bilmiyorum ama birisi kesin anlatır onu. ama ağır sıçmışta olabilirim belki de öyle bişey yoktur, öff yaman çelişkiye düştüm.


  • posteriti  (14.05.09 21:27:51) 
port açman yararlı olabilir.

portforward.com
  • tuzzruhu  (14.05.09 21:28:47) 
ttnet'in yediği bir nanedir bu. 25 k'dan bir milim bile çıkmak mümkün değil. youtube!a sansürün ikinci nedenidir aynı zamanda bu upload/download bant genişliği. hayret ki rapidshare'in kapısına kilit vurmadılar. çünkü ona ortak olan şirket aynı zamanda telekom'a da ortak diye biliyorum.


  • gozupek  (14.05.09 22:08:39) 
yahu fake upload yapmayın rica ediyorum. her şeyi bıraktım demonoidde ratioya bile bakmıyorlar önemli değil elinizden geldiğini paylaşın yeter. fake upload furyası yayılmaya devam ederse şu anda türkiye'yi yasaklayan torrent sitelerine yenileri eklenecek.

@posteriti'nin dediği şey dht. kapalı trackerda dosya transferi yapıyorsanız dht'yi kapamanız lazım çünkü dht açıksa o trackerdan olmayan kişilere de dosyayı yolluyorsunuz ve yaptığınız upload siteye yansımıyor.
  • montreal  (14.05.09 23:21:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.