[]

askerlik malzemeleri ne kadar tutar?

-silikon tabanlık
-çanta ve bot için kilit
-parlatıcı sünger
-ayakkabı boyası
-vatka
-cüzdan
-saat
-kitap okuma ışığı
-pişik kremi
-çamaşır torbası, file
-iççamaşırı ve çorap
-askı

aşağı yukarı bunlar alınacak. istanbul kadıköy veya eminönü'nden alınacak.

 
Kışlada alırsın. O listedekilerin yarısını zaten birliğe gidince beleş verecekler. Oraya kadar hamallık etme. Lamba, ayakkabı tabanı falan tamam, öbürlerine gerek yok.


  • tomofilli hasan  (30.01.14 18:32:30) 
50tl civarı birşey tutar o listede ki birçok şeyi askeriye de veriyor(don,atlet,çamaşır filesi,corap,gibi)tavsiyem fazladan çorap ve birkac,don atlet getirmen askeriye de verilen yeterli olmayabilir ,eşyaların calinabilir vs.

Saatin cakma casiolardan al her türlü işini görür 5 tl falan.

Çamaşır filesi,boya ,sünger,ışık,boyun cüzdanı,aşkı falan 25tl civari birşey tutar.
  • sealth  (30.01.14 19:14:10) 
Kışlaya bıkarma her seyı bulamayabılirsn


  • all girls dream  (30.01.14 20:10:38) 
Kilitleri askerlik malzemesi satan yerden almayın, herkes oralardan alıyor aynı marka kilit birbirini açıyor, nalburdan alın. Gitmişken dolap için de kilit alın, acemide kilitlenmez ama ustada kilit lazım olur.


  • orta sahanin beyni  (30.01.14 21:30:46) 
orda veriyolar, ordan alırsın diyenlere itibar etme, hiç bişey bulamayabilir ya da bulsan da sana alışveriş için izin verilen zamanlarda sıra gelmediği için çük gibi kalabilirsin, bunlar olmazsa yapamam dediğin her şeyi yanına al, hamallık diye korkma bence. sigara içiyosan 3-4 paket fazladan götür bile derim.


  • nerdeyim ben  (30.01.14 21:55:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.