[]

schengen başvuru formu

İyi günler. Erasmus için schengen başvuru formunu dolduruyorum. bi kaç soru takıldı aklıma önceden doldurmuş olanlar yardımcı olursa sevinirim.

1)"Üye devletlerden davetiye gönderen kişi veya kişilerin soyadları ve adları.Davetiye olmaması durumunda, üye devletlerde geçici olarak konaklanacak yer veya yerlerin adresi veya otel/otellerin adı." buraya kabul mektubundaki ismi yazmam gerekiyor değil mi?

2)" Davetiye gönderen şirket veya kurumun adı ve adresi" yine burada da okulun adresini yazacağım sanırım

3)uyruğa da t.c. ya da türk hangisini yazmam daha doğru olur?

bir de benim kabul mektubumda son gün 30 haziran gözüküyor ama sonrasında gezerim belki 4 aylık vermesinler istiyorum. kalmak istediğim güne 180 gün ve schengen alanından çıkış tarihini ağustos olarak yazabilirim değil mi?

 
2.ulusal ajansı da yazabilirsin.
3.turk daha sık kullanılıyor. (ayrıca tc deki c türkçe bir şeyin baş harfi)

çıkışı geç yazabilir, şansını arttırmak için o tarihte aldığın dönüş uçak biletini ekleyebilirsin
  • jimjim  (30.01.14 16:04:15) 
davetiyeyi karşı taraf yolluyor ama gideceğim okulun adresini yazmam gerekir diye düşünmüştüm


  • nausea  (30.01.14 16:13:46) 
2) evet okulu yazacaksınız.
3) fark etmez.

  • 386 dx  (30.01.14 16:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.