[]

Açık parfüm olayını çözemedim

Bütçem orjinal parfüm almaya el vermediği ve neüdü belirsiz perşembe pazarlarında satılan satıcıların sakız gibi yapıştığı çakma parfümleri de pekte uygun görmediğim için açık parfüm almak istiyorum.. Yani açık derken en azından bu işi sağlık bakanlığı onayıyla yapan d&p parfümeri gibi bir yerden, tezat oluşturmayım. Ancak şöyle bir durum var.. Geçen yaz burdan aldığım armani black code 3 gün sonra resmen uçtu.. Sanki üzerime koku değilde su sıktım o derece tesirini kaybetti.. tamam bende 200 liralık kokunun kalitesini beklemiyordum ama 3 gün içinde de uçması anormal değil mi ? Şimdi forumları inceledim de insanlar benimki ile tam aksi bi tecrübe yaşamış bu açık parfüm hususunda.. Hatta bazı kişilerde o derece kalıcıymış ki bir hafta üstlerinden çıkmamış sıktığı parfümlerin kokusu.. benim de aklıma şu takıldı acaba d&p parfümeri gibi açık parfüm satan yerlerde şubeden şubeye kokuların kalitesi değişiyor mu ? Ya da kullandığınız kalıcı güzel bir parfüm önerebilir misiniz böyle açık parfümeri satan yerlerden ? ha for men olcak bu arada :=)




 
bende armani code'un(eski ismiyle black code) hem açıkğı hem de orjinali var.orjinali daha uçucu valla.3 gün iyi bir süre.


  • onurct  (14.05.09 16:20:32) 
Ben yillardir d&p'den Rochas alip kullaniyorum mesela cok memnundum ama belirtmem lazim son 3 senedir cakma parfum piyasasindaki rekabet yuzunden, d&p'nin kalitesi du$tu. 2002-2006 yillari arasinda harika parfumleri vardi ve oldukca kaliciydi. ama $u siralar siradanla$ti malesef. (orjinali kadar degildi ama iyiydi yine de.)
Rochas'a gelince, $eker ve potibor biskuvisi kokularinin kari$imi gibi bi$eydir. cocukluguma goturuyor beni. :)
ama yaz degil ki$ kokusudur. Yaz aylarinda az sıkılmasi lazim.
  • karaktersiz  (14.05.09 16:39:52) 
ben de d&p'den armani code kullanıyorum. gayet de memnunum. asla orijinali kadar değil onu iddia edemem ama 3 gün dayanıyorsa iyi bence. ben her gün sıkıyorum.


  • teritori  (14.05.09 20:04:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.