[]

o ha tesadüfe bak

dediğiniz olaylar varsa, yazsanız ya




 
Tesaduf sayilmaz galiba ama yine de yazasim geldi. Bugun biriyle tanistim, daha adimi soylemeden adin x mi dedi ve evet dogru bilmisti o ha dedim


  • KadifeDevrim  (29.01.14 22:37:20) 
Eşimle ilk tanıştığımızda telefonunun melodisi benimkinin aynısıydı, telefonu çalınca ben çantamı aramıştım panikle nerde telefon diye. Melodi de the departed filminin soundtrackinden bir şarkı, film en sevdiğimiz obsesif olduğumuzbir film değildi ve 3 sene öncesinin filmi mi neydi.


  • urasil  (29.01.14 22:40:06) 
görmeyi asla istemediğim birini gördüm. karşılaşırmışız bi de diye aklımdan geçirirken bir de ne göreyim karşımda belirdi.


  • rock n roll  (29.01.14 22:41:04) 
çocukluğumda binlerce olaya rağmen benim kaybolmayıp hala annemle babamın çocuğu olmam hayatımdaki en büyük tesadüftür.


  • hope ender  (29.01.14 22:42:23) 
uzun olacak. 2 senedir falan görüşmediğim bi arkadaşım vardı (ahmet diyelim). çocuk askeri okulda. en son görüştüğümüzde bi kız arkadaşı vardı, o da yanındaydı görüştüğümüzde, kız (selin) bana aşık falan olmuştu ama benim de o sıra bi sevgilim vardı, sallamamamıştım. bi de etik değerler vs. bu 2 senelik süre zarfında onlarca şehir, kıta değiştirdim, kız heriften ayrıldı, herif bilmemnaptı falan, ama kız arada bi yazmaya devam etti. 2 sene sonunda geri döndüm şehrime. o da yine yazdı. buluşmaya ikna etti beni, bi final haftası sonrasıydı ve stres atmam lazımdı, tam hedefe kilitlenip çok hazırlıklı gittim. bi baktım kız başkasıyla oturuyor, meğer yeni sevgilisi varmış hatunun (mehmet), herif darlamış, beraber gelmek zorunda kalmış. karın ağrısı bi akşam yaşadıktan sonra (herif tuvalete gidince kaçak öpüşmeler gibi iğrenç şeyler) ikisini taksim meydanına bırakacaktım, ben de oradan otobüse gidecektim ki kızın, benim de arkadaşım olan sevgilisi, ahmet, ki kendisi askeri okuldadır, ve bileceğiniz üzere askeri okuldan izin almak bile zordur, o saatte o anda taksim meydanında 6 tane izbandut arkadaşıyla takılmakta imiş. yani mümkün olma ihtimali sıfıra sıfır.

beni çektiler kenara, herifi de çektiler, ebemizi sikecekler yani tamam. herifler öküz gibi. kız ağlamaya başladı. polis falan çağırıyorum ama siklemiyorlar. kızın sevgilisini öldüreceklerdi amk. toptan dalacaklar. benim niyetimden ama hiç şüphelenmediler, sıfır. abileri gibi orta yolu buldum bi şekilde sakinleştirdim, olm yapma şimdi ne gerek var çocuğu dövmey falan dedim, kızla çocuğu taksiye bindirip gönderdim. arkadaşım olacak hayvanı sakinleştirdim, bi de üstüne eve gidicem otobüs kalmadı amk senin yüzünden, taksi paramı ver dedim ve taksi paramı aldım.

özet olarak eski bir arkadaşımın sevgilisine çakmaya giderken kızın sevgilisinin benim arkadaşım tarafından dövülmesine mani oldum ve üstüne de taksi parası aldım heriflerden.

ahmet: o gece elinden bi kaza çıkmasını engellediğim için bana minnet duyuyor. artık görüşmüyoruz ama, yüzüne bakamam.
mehmet: o gece dayak yemesini engellediğim için ayaklarıma kapanma modunda. görüşmüyoruz, sikimde de değil. hala aynı kıza çakıyor.
selin: çağrı atsam evime gelecek, artık siksen atmam
roket adam: inanılmaz bi şekilde hayatı kurtuldu. taksiye bindiği anda rahat bi nefes aldı. taksi parasını da ödettiği için bunu inanılmaz yüzsüzlükler listesine baş sıraya oturttu. gitti gusül abdesti aldı. sadaka verdi. tinercilere bile para verdi.
  • roket adam  (29.01.14 22:46:26 ~ 22:50:03) 
zamanında sözlük üzerinden bir konu hakkında danışmak için irtibata geçen bir yazar vardı, yardımcı oldum iletişim bilgilerimi vs ilettim.
annesi de kendi arkadaşlarıyla konuşurken bu danışılmak istenen şeyin konusu olmuş arkadaşı x'in kızı var o yardımcı olur diye benim iletişim bilgilerimi vermiş.
yazar kişisi tabi iki ayrı kaynaktan eline gecen bilgiler birebir aynı olunca afallamış biraz.

sözlüğün bana kattığı en güzel şeylerden biridir kendisi.
  • nwnd  (29.01.14 22:53:46) 
Yıllar yıllar önce üniversiteden mezun olmuşken ve ne iş yapacağımı dahi bilmezken, tv'de bir dizi izliyorduk ailecek. Diziyi izlerken benim kamera arkasında çalışmam lazım, buldum dedim.
Hiçbir tanıdığım yoktu, nasıl olacağı hakkında da hiçbir fikrim yoktu.

2 hafta sonra o akşam izlediğim dizide işe başladım.
  • amelie poulain  (29.01.14 23:12:44) 
antik.eksisozluk.com
antik.eksisozluk.com
en acayip iki tanesini zaten sözlükte yazmışım zamanında :)
  • kadifepanter  (29.01.14 23:35:20) 
lise sonda toefl'a girecektim, ingilizce hocamdan sinavdan once pratik icin bir essay konusu vermesini istedim. kadin bana bir baslik verdi ve ben guzelce yazdim, sonra kontrol etti falan. sinavda tipatip ayni baslik cikti. essayi yazmam 5 dk bile surmemisti. bazen kadinin toefl kuruluyla gizli baglari oldugunu ve beni cok sevdigi icin kiyak gectigini dusunuyorum.


  • little miss rejectee  (30.01.14 00:13:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.